GNTM 4: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Μια ακόμη αποχώρηση από το σπίτι του GNTM 4 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/11), μια αποχώρηση που ενδεχομένως οι περισσότεροι δεν περίμεναν, μιας και είχε σημειώσει αρκετές καλές εμφανίσεις.

Οι περισσότεροι παίκτες στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης δεν τα πήγαν τόσο καλά, καθώς εμφανίστηκαν ξαφνικά οι γονείς τους, κάτι που τους αποσυντόνισε αρκετά.

Την καλύτερη ωστόσο φωτογραφία την κέρδισε ο Αγγαίος, ενώ στο bottom two έφτασαν ο Στυλιανός και η Μαρία. Τελικά, η δεύτερη ήταν αυτή που αποχωρεί οριστικά από τον διαγωνισμό μοντέλων!

Η αποψινή αποχώρηση από το GNTM 4

Λίγα λόγια για την Μαρία Κουμαρά που αποχώρησε από το GNTM 4

Η Μαρία Κουμαρά είναι 19 ετών και κατάγεται από τη Μυτιλήνη. Σπουδάζει Κοινωνική Ανθρωπολογία και όνειρό της είναι να συνδυάσει τις σπουδές της με μια μεγάλη καριέρα στο modelling.

Στο GNTM 4 η Μαρία έρχεται σχετικά άπειρη. Αυτό όμως που της δίνει προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι η πιεθαρχημένη προπόνηση, που έκανε για χρόνια ως αθλήτρια στίβου. Όπως στα κουλουάρ του γηπέδου, έτσι και στις δοκιμασίες του GNTM 4, η Μαρία θεωρεί βασικό της αντίπαλο τον ίδιο της τον εαυτό. Με αντοχή και επιμονή στο στόχο, σκοπεύει να διανύσει με φόρα την απόσταση που χρειάζεται για να φτάσει στον τερματισμό πρώτη!

Motto: “All we have is now”

GNTM 4 Μαρία Κουμαρά