Το Αύριο μας Ανήκει: Ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί πως η Κατερίνα τον χρησιμοποίησε

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (24/11)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το Αύριο μας Ανήκει: Ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί πως η Κατερίνα τον χρησιμοποίησε

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (24/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Το Αύριο μας Ανήκει, μιας και ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η Κατερίνα τον χρησιμοποίησε προκειμένου να εκδικηθεί τον Λευτέρη.

H νέα καθημερινή σειρά του Mega, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της κοινό και έτσι κάθε εβδομάδα σημειώνει σταθερά νούμερα τηλεθέασης.

Τι θα δούμε σήμερα στο Αύριο μας Ανήκει (24/11)

O Πασχάλης καταφέρνει να ξεφύγει και ψάχνει απεγνωσμένα ένα νέο μέρος να κρυφτεί.

Η Σοφία αδυνατεί να πιστέψει ότι ο Ορέστης βρίσκεται ζωντανός, μπροστά στα μάτια της, ενώ εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί πως η Κατερίνα τον χρησιμοποίησε για να εκδικηθεί τον Λευτέρη, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει στοιχεία εναντίον του. Ο Μένιος πιέζει την Αλεξάνδρα να φύγει μαζί του.

Τι θα δούμε αύριο και μεθαύριο (25-16/11) στο Αύριο μας Ανήκει

Επεισόδιο 54

Η Στέλλα ανακαλύπτει ότι έχασε το όπλο της και ο Λευτέρης θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει στην επερχόμενη έρευνα της Αστυνομίας. Η Φανή προσπαθεί να μεταπείσει τον Μένιο, εκείνος όμως δείχνει σίγουρος για την απόφασή του να φύγει. Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά και η Σοφία ανησυχεί για το πώς θα ανταπεξέλθει η Νικολέττα στις απαιτήσεις του σχολείου, ενώ ο Νικηφόρος είναι αισιόδοξος ότι το κορίτσι θα τα καταφέρει.

Επεισόδιο 55

Ο Λευτέρης προσπαθεί να βοηθήσει την Στέλλα να βρουν μια άκρη σχετικά με την κλοπή του όπλου της, ταυτόχρονα όμως την επιπλήττει για τη λάθος απόφαση που πήρε, να αναζητήσει μόνη της τον Πασχάλη. Η οικογένεια του Μάνου ανησυχεί για την εξέλιξη της υγείας του, ενώ η Έλλη αναζητά την άκρη του νήματος για την υπόθεση διαφθοράς στην Αστυνομία, σε παλιά της έρευνα. Η Σοφία ψάχνει να βρει τι μπορεί να της κρύβει η Νικολέττα και προσεγγίζει τον Σπύρο.