Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Το Αύριο μας Ανήκει: Μεγάλη ανησυχία για τη Σοφία - Στο πλευρό της ο Νικηφόρος

Όλα όσα θα δούμε απόψε (25/11)

Το Αύριο μας Ανήκει: Μεγάλη ανησυχία για τη Σοφία - Στο πλευρό της ο Νικηφόρος
TV 25.11.2021 10:08
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (25/11) επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του Mega, Το αύριο μας ανήκει, μιας και η Σοφία αισθάνεται μεγάλη ανησυχία για το αν η κόρη της θα τα καταφέρει στη νέα σχολική χρονιά, ενώ στο πλευρό της έχει τον Νικηφόρο ο οποίος είναι πιο αισιόδοξος.

H νέα καθημερινή σειρά του Mega, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της κοινό και έτσι κάθε εβδομάδα σημειώνει σταθερά νούμερα τηλεθέασης.

Τι θα δούμε σήμερα στο Αύριο Μας Ανήκει (25/11)

Στέλλα ανακαλύπτει ότι έχασε το όπλο της. Ο Λευτέρης θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει στην επερχόμενη έρευνα της Αστυνομίας. Η Φανή προσπαθεί να μεταπείσει τον Μένιο, εκείνος όμως δείχνει σίγουρος για την απόφασή του να φύγει. Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά και η Σοφία ανησυχεί για το πώς θα ανταπεξέλθει η Νικολέττα στις απαιτήσεις του σχολείου, ενώ ο Νικηφόρος είναι αισιόδοξος ότι το κορίτσι θα τα καταφέρει.

Τι θα δούμε αύριο (26/11) στο Αύριο Μας Ανήκει - Επεισόδιο 55

Ο Λευτέρης προσπαθεί να βοηθήσει την Στέλλα να βρουν μια άκρη σχετικά με την κλοπή του όπλου της, ταυτόχρονα όμως την επιπλήττει για τη λάθος απόφαση που πήρε, να αναζητήσει μόνη της τον Πασχάλη. Η οικογένεια του Μάνου ανησυχεί για την εξέλιξη της υγείας του, ενώ η Έλλη αναζητά την άκρη του νήματος για την υπόθεση διαφθοράς στην Αστυνομία, σε παλιά της έρευνα. Η Σοφία ψάχνει να βρει τι μπορεί να της κρύβει η Νικολέττα και προσεγγίζει τον Σπύρο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το αύριο μας ανήκει 23/11: Το δίλημμα της Αλεξάνδρας θα προκαλέσει πολλά προβλήματα

Το αύριο μας ανήκει 22/11: Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Νικηφόρο και Λευτέρη

Share