Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Το Aύριο μας Ανήκει: Το μυστικό της Νικολέττας αποκαλύπτεται

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (30/11)

Το Aύριο μας Ανήκει: Το μυστικό της Νικολέττας αποκαλύπτεται
TV 30.11.2021 11:19
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (30/11) επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του Mega, Το Αύριο μας Ανήκει, μιας και το μυστικό της Νικολέττας πρόκειται να αποκαλυφθεί και η Σοφία θα σταθεί στο πλευρό της για να τη βοηθήσει.

H νέα καθημερινή σειρά του Mega, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της κοινό και έτσι κάθε εβδομάδα σημειώνει σταθερά νούμερα τηλεθέασης.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά Το Αύριο μας Ανήκει (30/11) - Επεισόδιο 57

Το μυστικό της Νικολέττας αποκαλύπτεται. Tο κορίτσι θα βρεθεί αντιμέτωπο με μια γενναία απόφαση, προκειμένου να προχωρήσει στη ζωή της. Η Σοφία θα σταθεί ξανά στο πλευρό του παιδιού της, ενώ ταυτόχρονα παλεύει με τα συναισθήματά της για τον Ορέστη. Η Στέλλα έρχεται αντιμέτωπη με ένορκη διοικητική εξέταση, όπου θα πρέπει να εξηγήσει πως ακριβώς έχασε το όπλο της, την ώρα που ένας πυροβολισμός θα συνταράξει την κοινότητα.

Τι θα δούμε αύριο στο Αύριο μας Ανήκει - Επεισόδιο 58

Ο Μένιος μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όπου γιατροί και νοσηλευτές παλεύουν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Με την αγωνία να κορυφώνεται, όλοι οι αγαπημένοι του θα σταθούν στο πλευρό του, την ώρα που θα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Ο Λευτέρης και η Στέλλα θα κινηθούν άμεσα, ώστε να συλλέξουν όλα τα στοιχεία και να βρουν ποιος κρύβεται πίσω απ’την επίθεση στον Δήμαρχο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Αύριο μας Ανήκει: Ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί πως η Κατερίνα τον χρησιμοποίησε

Το αύριο μας ανήκει: Σε άσχημη κατάσταση η Φανή με τα χάπια που παίρνει

Share