The Bachelor 2: Η Ιζαμπέλα επιτέθηκε στην Αθηνά NY - «Ρε πας καλά;»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Η Ιζαμπέλα επιτέθηκε στην Αθηνά NY - «Ρε πας καλά;»

Το αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 απέδειξε για άλλη μια φορά πως ο ανταγωνισμός στην βίλα έχει "φουντώσει" για τα καλά καθώς ο μεγάλος τελικός δεν αργεί να έρθει.

Ωστόσο, η Αθηνά New York κατάφερε να βγει σε ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά και μάλιστα δεν κέρδισε μόνο το πολυπόθητο τριαντάφυλλο αλλά ο Bachelor της έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο.

Η ίδια μόλις επέστρεψε στη βίλα όμως, αντιμετώπισε μία αναπάντεχη συμπεριφορά από την Ιζαμπέλα. Η Μαρία, η Ιζαμπέλα και η Αθηνά New York ήταν μαζί στην κουζίνα, με την τελευταία να τραγουδά για το πόσο ερωτευμένη είναι. Η Ιζαμπέλα εκείνη τη στιγμή, πέταξε το τυρί που κρατούσε στο κεφάλι της Αθηνάς, με εκείνη να μένει άναυδη.

Η επίθεση με τυρί στην Αθηνά New York

Γυρίστηκε ο τελικός του ριάλιτι - Τι συμβαίνει με τη νικήτρια

Πέπλο απορίας έχει πέσει τον τελευταίο καιρό πάνω από το The Bachelor καθώς μέχρι στιγμής κυκλοφορούν δύο σενάριο για την κοπέλα που τελικά κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Όπως είναι γνωστό, οι τρεις κοπέλες που ταξιδεύουν με τον Αλέξη Παππά στην Σαντορίνη (δείτε εδώ ποιες είναι) για τον τελικό είναι μεγάλα φαβορί, τα οποία ξεχώρισαν από την πρώτη κιόλας στιγμή στο γνωστό ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει λοιπόν, ο τελικός του γνωστού ριάλιτι έχει γυριστεί και ήδη έχει αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια, η οποία όπως όλα δείχνουν είναι η Αθηνά New York. Επειδή ωστόσο το κανάλι επιθυμεί να κρατήσει κρυφό αυτό το τελευταίο χαρτί του ριάλιτι, τα πάντα μπορεί να ανατραπούν την τελευταία στιγμή.

Είναι πάντως γεγονός ότι ο Αλέξης δείχνει να περνάει πραγματικά πολύ καλά κάθε φορά που βρίσκεται μαζί με την Αθηνά.