GNTM 4: Αντέδρασε η Όλγα στο πλατό - «Δεν τηρήθηκε το disavantage»

Την έβαλαν στη θέση της οι κριτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Αντέδρασε η Όλγα στο πλατό - «Δεν τηρήθηκε το disavantage»

Η Όλγα ήταν η παίκτρια που μοίρασε τα disavantage στο σημερινό (6/12) επεισόδιο του GNTM 4 και ένα από αυτά το έδωσε στην Κυβέλη. Συγκεκριμένα, της στέρησε τη δυνατότητα να δεχθεί καθοδήγηση από τους κριτές και τον coach σε μία εξαιρετικά απαιτητική φωτογράφιση.

Η Κυβέλη ωστόσο δέχθηκε ένα σχόλιο από τους κριτές κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και το γεγονός αυτό σχολίασε η Όλγα όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία της στο πλατό. «Δεν τηρήθηκε ακριβώς το disavantage», είπε χαρακτηριστικά και η επιτροπή αμέσως της απάντησε.

Συγκεκριμένα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τόνισε πως όλοι οι παίκτες σε κάποια στιγμή έχουν δεχθεί μία μικρή βοήθεια και πώς δε θα έπρεπε να πιάνονται όλοι από τέτοιες λεπτομέρειες.

Η αντίδραση της Όλγας και η απάντηση των κριτών στο GNTM 4

«Λύγισε» η Ζενεβιέβ στην ανακοίνωση του νέου κόνσεπτ

Το σημερινό (6/12) κόνσεπτ του GNTM 4 ήταν εξαιρετικά απαιτητικό και κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ήταν η αναβίωση ενός κόνσεπτ που είχε χρησιμοποιήσει ο Μακουίν για την κολεξιόν άνοιξη - καλοκαίρι του 1999.

Η Ζενεβιέβ κατά την περιγραφή του κόνσεπτ συγκινήθηκε ιδιαίτερα καθώς ήταν κάτι πολύ πρωτοπόρο που δεν γίνεται εύκολα στη χώρα μας.

«Αγάπες μου, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και θέλω την απόλυτη προσοχή σας στο βίντεο που θα δούμε γιατί έχει να κάνει με την έμπνευση της δοκιμασίας σας. Το πιο όμορφο, την πιο σημαντική στιγμή της μόδας. Ήταν 28 Σεπτεμβρίου 1998 όταν ο Μακουίν έδειχνε την κολεξιόν για το καλοκαίρι – άνοιξη του ’99. Για εμάς ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην μόδα.

Η Χάρλοου ήταν το φινάλε του σόου. Η Χάρλοου δεν έκανε τεστ, δεν έγινε πρόβα. Ολοι έκλαιγαν και δεν το πίστευαν. Είναι μια στιγμή που εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρουμε να την κάνουμε στην Ελλάδα. Σήμερα κάνουμε μόδα», είπε εμφανώς συγκινημένη η Ζενεβιέβ.

«Αγάπη μου… Έλα βρε… Παιδιά, έχει συγκινηθεί η Ζεν γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι η δουλειά μας», είπε αμέσως ο Άγγελος Μπράτης.