Η τελευταία ώρα 7/12: Η κατάθεση του Πέτρου θα προκαλέσει μεγάλη ανησυχία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τελευταία ώρα 7/12: Η κατάθεση του Πέτρου θα προκαλέσει μεγάλη ανησυχία

Στο σημερινό (7/12) της σειράς Η τελευταία ώρα, μια σειρά με όχι και τόσο ικανοποιητικά νούμερα, ένα πρόσωπο κλειδί θα εμφανιστεί. Ποιες θα είναι οι σημερινές εξελίξεις;

Οι σημερινές 7/12 εξελίξεις της σειράς Η τελευταία ώρα

Η Κάτια με την Έλλη ανησυχούν για την κατάθεση του Πέτρου ενώ εκείνος έχει βάλει κάποιον να ανακαλύψει την παρέα με απώτερους σκοπούς. Η Νάντια ανακαλύπτει το μπλουζάκι της Κάτιας και ζητάει εξηγήσεις από τον Κωνσταντίνο. Η Άσπα στραγγίζει από τον Γεράσιμο όποια πληροφορία και τον βγάζει από την μέση.

Ο Νικόλας παίρνει τα πράγματα στα χέρια του και κυριαρχεί στην δουλειά, ενώ η Λουκία που τον συναντά, του γκρεμίζει τα πάντα! Η Κάτια στριμώχνει την Μαρίνα για τα ψέματα που της είπε. Η Μαρίνα και η Ισμήνη λίγο αργότερα θα συναντηθούν τυχαία στο γραφείο του Αντρέα με ακραίες εξελίξεις.

Η Κική λέει τον πόνο της στην Έλλη ενώ η Έλλη της λέει ότι δεν υπήρξε φιλί με τον Άγγελο. Λίγο αργότερα, στην αίθουσα χορού, θα βάλει τα όριά της στον Άγγελο και εκείνος θα αναγκαστεί να πάρει αποφάσεις.

Οι εξελίξεις της σειράς 8/12

Έλλη και Μάρκος περνούν μαζί ένα ρομαντικό απόγευμα, που, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Ζωή ετοιμάζεται για την Κύπρο, ενώ η Σίλια αναλαμβάνει μια δύσκολη υπόθεση.

Παράλληλα, η Ισμήνη αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για να αντιμετωπίσει τη Μαρίνα. Ο Νικόλας μένει έκπληκτος με αυτό που ακούει από την Κάτια.

Ο Γιώργος και η Κική έχουν ακόμα ένα επεισοδιακό ραντεβού. Ο Πέτρος κάνει τα πάντα για να βρει την παρέα που ήταν στη Ρόδο, ενώ η Κάτια δέχεται ένα μήνυμα που την αναστατώνει.