Φάρμα 2: Ανατροπή με τον νέο αρχηγό της εβδομάδας

Αλλάζουν τα δεδομένα στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ανατροπή με τον νέο αρχηγό της εβδομάδας

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη από τη Φάρμα 2, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στην τραπεζαρία προκειμένου να ψηφίσουν και να αναδείξουν τον νέο αρχηγό για αυτή την εβδομάδα.

Η ψηφοφορία έγινε ξανά ανοιχτά και ένας ένας από τους παίκτες εξήγησαν για ποιο λόγο ψηφίζουν τον παίκτη που επέλεξαν.

Αυτή τη φορά δεν υπήρξαν αντιδράσεις και μάλιστα μετά την ανάδειξη του αρχηγού, οι παίκτες τραγούδησαν μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο νέος αρχηγός στη Φάρμα 2

Η συντριπτική πλειοψηφία επέλεξε τον Βασίλη Λέντζο ως νέο αρχηγό για αυτή την εβδομάδα, ο οποίος στη συνέχεια προσφέρθηκε να δώσει στον Παναγιώτη Ψωμιάδη το δωμάτιο του αρχηγού προκειμένου να ξεκουραστεί. Εκείνος τον ευχαρίστησε για την πρότασή του ωστόσο την αρνήθηκε κατηγορηματικά καθώς του ξεκαθάρισε πως μέσα στο παιχνίδι είναι όλοι ίσοι.

Τα κλάματα του Κουτσαβάκη στη Φάρμα

Πριν από λίγη ώρα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την απόφαση του Σταμάτη Γαρδέλη να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη Φάρμα για προσωπικούς λόγους. Η ανακοίνωση αυτή στενχώρησε ιδιαίτερα τον Κουτσαβάκη ο οποίος δε δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μόλις ο Σάκης Τανιμανίδης είπε στους παίκτες πως ο Γαρδέλης δε θα βρίσκεται πια στο παιχνίδι, ο Κουτσαβάκης ήταν ο μόνος που δεν πανηγύρισε, κάτι που τράβηξε την προσοχή του παρουσιαστή. Αμέσως ζήτησε να βγει λίγο έξω για να ηρεμήσει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τον πλησίασε και προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να του ανεβάσει την ψυχολογία ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται καθόλου καλά.