Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η τελευταία του εμφάνιση σε Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο πριν τον μεγάλο σάλο με το "ροζ βίντεο"

Τότε που κανείς δεν γνώριζε τίποτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η τελευταία του εμφάνιση σε Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο πριν τον μεγάλο σάλο με το

Σάλος έχει προκληθεί από το απόγευμα της Δευτέρας 13/12, όταν έγινε γνωστό πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται ότι διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του χωρίς την συγκατάθεσή της σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η καταγγελία αρχικά έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησε σε όλο το διαδίκτυο παίρνοντας τεράστιες διαστάσεις. Οι «Ράδιο Αρβύλα» στην έναρξη της χθεσινής εκπομπής ανακοίνωσαν την οριστική αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την ομάδα τους.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης το «Βινύλιο» της Παρασκευής δεν θα προβληθεί. Μια εκπομπή στην οποία οι τέσσερις τους θα αποχαιρετούσαν το τηλεοπτικό κοινό με ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Το βράδυ της Παρασκευής 10/12, προβλήθηκε το τελευταίο «Βινύλιο» του 2021 και η τελευταία εκπομπή που συμμετείχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πριν τον σάλο που προκλήθηκε με το revenge porn. Η εκπομπή αφορούσε τη δεκαετία του ’90 και τα λαμπερά τηλεοπτικά show που αγαπήσαμε.

Μια ημέρα πριν, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου προβλήθηκε το τελευταίο «Ράδιο Αρβύλα» με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Κανείς δεν γνώριζε τότε τι θα επακολουθούσε…

Κοπέλες έβγαλαν στην δημοσιότητα τα μηνύματα που τους έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Αμέσως μετά την γνωστοποίηση του συμβάντος πολλές ήταν οι γυναίκες που δημοσιοποίησαν περιστατικά με τον ίδιο πρωταγωνιστή αλλά και μηνύματα που τους έστελνε.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος Ράδιο Αρβύλα