Σασμός: Κάνουν τσακωτούς Αστέρη και Αργυρώ - Ο άνδρας που μαθαίνει για τη σχέση τους

Οι σημερινές 14/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Κάνουν τσακωτούς Αστέρη και Αργυρώ - Ο άνδρας που μαθαίνει για τη σχέση τους

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ALPHA, Σασμός. Η παράνομη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ βρίσκεται στα πρόθυρα να αποκαλυφθεί σε όλο το χωριό.

Οι 14/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 59

Ενώ η αστυνομία βρίσκεται μια ανάσα από την ανακάλυψη του όπλου του εγκλήματος, η Καλλιόπη αναλαμβάνει να ξελασπώσει την οικογένειά της. Ο Μαθιός νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει και προσπαθεί να καταλάβει πώς έφτασε σ’ αυτόν η αστυνομία.

Η Στέλλα με τον Άγγελο έρχονται ακόμα πιο κοντά. Κι ενώ ακόμα η είδηση για την πρόταση γάμου που έκανε ο Πέτρος στη Σεμίνα είναι φρέσκια, μία καινούρια εξέλιξη έρχεται να ταράξει τα νερά.

Ο Μανόλης δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη στο Ηράκλειο, που τον ταράζει. Ο Αστέρης με την Αργυρώ προσπαθούν να αποδράσουν απ’ όλους και απ’ όλα και φεύγουν για να απολαύσουν ξέγνοιαστοι την εκδρομή τους. Μόνο που δεν υποψιάζονται ότι κάποιος πολύ γνωστός τους βρίσκεται στο ίδιο μέρος με αυτούς… Θα διαρρεύσει το μυστικό τους; (δείτε εδώ τον άνδρας που θα μάθει για τη σχέση τους)

Πάρθηκε η απόφαση του ALPHA για τη συνέχεια της σειράς

Τα δυνατά χαρτιά του σχεδιάζει να αξιοποιήσει με ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα ο ALPHA. Ο Σασμός που σημειώνει υψηλά ποσοστά σταθερά θα αποτελέσει τον "πολιορκητικό κριό" για το κανάλι που προσπαθεί να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό.

Όλα δείχνουν πως ήδη έχει αποφασιστεί να συνεχιστεί η σειρά και δεύτερη σεζόν, κάτι βέβαια που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο σενάριο (δείτε εδώ πώς θα λειτουργήσει).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, στον ALPHA, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο από τον Ιανουάριο ο Σασμός να γίνει καθημερινός. Αυτό σημαίνει ότι στις τωρινές μέρες μετάδοσης (Δευτέρα - Πέμπτη) θα προστεθεί και πέμπτο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν αυτό θα προστεθεί την Παρασκευή, όπου θα βρει απέναντί του το επεισόδιο αποχώρησης της Φάρμας και το MasterChef ή την Κυριακή για να «χτυπήσει» το Survivor 5.

Σασμός μέρες προβολής