Φάρμα 2: Τα καρφιά της Αγγελικής Ηλιάδη στην Αθανασία Τσουμελέκα για τους υπόλοιπους παίκτες - «Μην εμπιστεύεται κανέναν»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Τα καρφιά της Αγγελικής Ηλιάδη στην Αθανασία Τσουμελέκα για τους υπόλοιπους παίκτες - «Μην εμπιστεύεται κανέναν»

Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας 2 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 ήταν για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές μετά από τον χθεσινό τσακωμό που είδαμε ανάμεσα στην Σάσα Μπάστα και την Χριστιάννα Σμαραγδή.

Ωστόσο, σε μια συζήτηση που είχε η Αγγελική Ηλιάδη με την Αθανασία Τσουμελέκα μίλησαν για διάφορα καθώς οι σχέσεις των διαγωνιζόμενων στην Φάρμα έχουν περάσει από 40 κύματα.

Η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πολλά παίζουν ρόλο, να το παλέψεις γιατί το αξίζεις. Και άλλα άτομα το αξίζουν εδώ μέσα και κάποιοι δεν το αξίζουν καθόλου. Εσύ όμως αξίζεις για πολλούς και διάφορους λόγους. Έχε το νου σου και σε παρακαλώ μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Δεν μπορώ τα σαλιαρίσματα».

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

Αποχώρησε από την Φάρμα 2 εκτάκτως - Θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 τις επόμενες μέρες

Η αλήθεια είναι πως έχει μονοπωλήσει κατά πολύ το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρεμιέρα της Φάρμας για διάφορους λόγους. Έχει ανεβάσει την θερμοκρασία και ταυτόχρονα τα νούμερα τηλεθέασης με τα καυτά της πλάνα αλλά... δεν ήταν την μοίρα της γραφτό να συνεχίσει για πολύ στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Πληροφορίες, μάλιστα, την θέλουν να πρόλαβε - πριν φύγει - να έρθει κοντά με συμπαίκτη της (δείτε εδώ για ποιον πρόκειται).

Ο λόγος, φυσικά, για την Αγγελική Ηλιάδη που έχασε τον πατέρα της κατά την παραμονή της στην Φάρμα και αποχώρησε για να σταθεί στο πλευρό της οικογένειάς της. Το επεισόδιο της αποχώρησή της θα παιχτεί σε λίγες ημέρες...