Φάρμα 2: Φανερά απογοητευμένος ο Κουτσαβάκης με την στάση των άλλων παικτών - Τι συνέβη;

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Φανερά απογοητευμένος ο Κουτσαβάκης με την στάση των άλλων παικτών - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις στη «Φάρμα 2» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 είναι άκρως καταιγιστικές κάθε φορά. Ωστόσο, από μέρα σε μέρα αναμένεται να δούμε και μια ηχηρή αποχώρηση που θα ταράξει τα νερά στο ριάλιτι.

Από την άλλη, από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αποψινού επεισοδίου 15/12 ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης μιλούσε μαζί με τον Νεόφυτο Ηλία με αφορμή την διαδικασία της ψηφοφορίας καθώς βλέπουν πολλές περίεργες συμπεριφορές.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης τόνισε πως ο κύριος λόγος που μπήκε στη «Φάρμα 2» είναι επειδή: «Εγώ δεν μπήκα με τους σκοπούς που μπήκαν οι άλλοι. Εγώ μπήκε με τον σκοπό να περάσω καλά και να διασκεδάσω. Άλλοι ήρθαν για τα λεφτά, άλλοι ήρθαν για την φήμη. Για αυτό δεν υπάρχει η θετική ενέργεια».

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κουτσαβάκη στη Φάρμα 2

Ξέσπασε σε κλάματα ο Κουτσαβάκης - Τι συνέβη;

Πριν από λίγη ώρα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την απόφαση του Σταμάτη Γαρδέλη να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη Φάρμα για προσωπικούς λόγους. Η ανακοίνωση αυτή στενχώρησε ιδιαίτερα τον Κουτσαβάκη ο οποίος δε δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μόλις ο Σάκης Τανιμανίδης είπε στους παίκτες πως ο Γαρδέλης δε θα βρίσκεται πια στο παιχνίδι, ο Κουτσαβάκης ήταν ο μόνος που δεν πανηγύρισε, κάτι που τράβηξε την προσοχή του παρουσιαστή. Αμέσως ζήτησε να βγει λίγο έξω για να ηρεμήσει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τον πλησίασε και προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να του ανεβάσει την ψυχολογία ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται καθόλου καλά.