Αρκετά ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 16/12 επεισόδιο της σειράς Σε ξένα Χέρια, στην οποία πρωταγωνιστεί η Βάσω Λασκαράκη, καθώς ο Μάνος, ανυποχώρητος, κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει το ειδύλλιο που αρχίζει να δημιουργείται με την Τόνια.

Οι σημερινές 16/12 εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια

Επεισόδιο 52

Το διάλειμμα στη σχέση του Μάνου και της Μαριτίνας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και τριγμούς στο σπίτι των Φεγκούδηδων.

Ο Μάνος, ανυποχώρητος, κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει το ειδύλλιο που αρχίζει να δημιουργείται με την Τόνια. Ο Πιπερόπουλος, με όλα τα χαρτιά στα χέρια του, εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση. Μια ιδέα της Τόνιας θα ενθουσιάσει τον Φεγκούδη και θα προκαλέσει, άθελά της, νέους πονοκεφάλους στον Μάνο.

Η Μάρω και ο Χρύσανθος εμπιστεύονται τον λάθος άνθρωπο και καλούνται να μάθουν ότι, κάποιες φορές, ο καλός καλό δεν βρίσκει. Τα χτυπήματα που δέχεται η Διώνη είναι αλλεπάλληλα και, τραγικότερο όλων, η είδηση που μαθαίνει κατά λάθος και πρέπει οπωσδήποτε να διαχειριστεί.

Τι θα δούμε αύριο 17/12 

Επεισόδιο 53

Ο Πιπερόπουλος και οι σύμβουλοί του φτάνουν στη «Φεγκούδης Σνακς», με στόχο να πάρουν πάνω από το 51% της εταιρείας, ενώ η Διώνη ανακαλύπτει το τεστ εγκυμοσύνης της Τραβιάτας.

Ο Μάνος ψάχνει να βρει τρόπο για να ρίξει το ποσοστό του πεθερού του και η Σούλα αναστατώνεται με την κατάρρευση της υγείας του Χαράλαμπου. Πώς θα αντιδράσει η Τόνια, όταν η Πελαγία της πει ότι βρίσκεται στο σπίτι του παπά μαζί με τον Ταρζάν; Θα αποδεχτεί ο Πιπερόπουλος τον συμβιβασμό που του προτείνει ο Μάνος;