Φάρμα 2: Γιατί η Κρίστυ Λυκοπούλου πιστεύει ότι οι υπόλοιποι παίκτες τη θεωρούν απόμακρη;

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Γιατί η Κρίστυ Λυκοπούλου πιστεύει ότι οι υπόλοιποι παίκτες τη θεωρούν απόμακρη;

Οι εξελίξεις στη «Φάρμα 2» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 ήταν για άλλη μια φορά καταιγιστικές καθώς στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ποιο άτομο θα είναι ο δεύτερος μονομάχος της εβδομάδας.

Έτσι, η Κρίστυ Λυκοπούλου μετά από την ανακοίνωση δεν αισθάνεται και τόσο καλά με αυτή την απόφαση μιας και την ψήφισαν οι υπόλοιποι παίκτες. Ωστόσο, η ίδια θεωρεί πως οι υπόλοιποι παίκτες τη θεωρούν απόμακρη, κάτι που για εκείνη δεν ισχύει.

Τι ανέφερε η Κρίστυ Λυκοπούλου στη Φάρμα 2;

Άσχημες εξελίξεις με την Φάρμα - Παίκτρια μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο της Φάρμας πρόκειται να δούμε απόψε (16/12) το βράδυ, ωστόσο θα σημειωθούν αρκετά άσχημες εξελίξεις με μια συγκεκριμένη παίκτρια.

Αυτή είναι η παίκτρια της Φάρμας που θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παίκτρια που θα αντιμετωπίσει προβλήματα με την υγεία της είναι η Σάσα Μπάστα, η οποία όπως φαίνεται θα νιώσει έντονους πόνους στο στομάχι και η παραγωγή θα της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Οι γιατροί της παραγωγής θα κρίνουν απαραίτητη την μεταφορά της στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου και θα παραμείνει, για άγνωστο βέβαια διάστημα. Η Σάσα Μπάστα στα τελευταία επεισόδια φαίνεται πως δεν είναι και τόσο καλά, μιας και δεν τρώει καθόλου.

Αυτή είναι η παίκτρια της Φάρμας που θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο