Το αύριο μας ανήκει 17/12: Η Ελλη αισθάνεται να απειλείται από την Κατερίνα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το αύριο μας ανήκει 17/12: Η Ελλη αισθάνεται να απειλείται από την Κατερίνα

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (15612) στην επιτυχημένη σειρά του Mega, καθώς η ‘Ελλη αισθάνεται να απειλείται απ’ την Κατερίνα και πιστεύει ότι η σχέση της με τον Λευτέρη δεν έχει τελειώσει, ενώ είναι σίγουρη πως ο Μίλτος κάτι κρύβει.

Οι σημερινές 17/12 εξελίξεις του Αύριο μας ανήκει

Επεισόδιο 70

Εκείνος θα προσπαθήσει να την πείσει για το αντίθετο, μια τυχαία συνάντηση όμως θα την κάνει να νιώσει ακόμη μεγαλύτερη ανασφάλεια. Ο Λεωνίδας βρίσκει τυχαία τα στοιχεία, που έψαχνε απ’την παρακολούθηση του σκάφος του Στυλιανίδη, και αποφασίζει να τα παραδώσει στον πατέρα του.

Αυλαία για την σειρά του MEGA; Η απάντηση του Κωνσταντίνου Λάγκου

Στην κάμερα της εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε το πρωί της Παρασκευής (10/12) ο πρωταγωνιστής της σειράς Το αύριο μας Ανήκει, Κωνσταντίνος Λάγκος.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες για το τέλος της σειράς.

«Εμένα έτσι κι αλλιώς η δουλειά μου ήταν για κάποια επεισόδια, αυτή ήταν η συμφωνία, επεκτάθηκε ο ρόλος και συνεχίζω. Δεν ξέρω από εκεί και πέρα τι συζητάει η παραγωγή με το κανάλι και τι αποφάσεις έχουν πάρει».

Αναφορικά με τους ηθοποιούς που αποχωρούν από παραστάσεις για να συμμετάσχουν σε ριάλιτι είπε: «Θεωρώ ότι ως επαγγελματίας, αν έχεις επιλέξει κάτι, το σωστό για εμένα είναι να το φέρεις εις πέρας. Από εκεί και πέρα ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του. Αν ήμουν μέλος ενός θιάσου που κάποιος θα έφευγε, θα ένιωθα ανασφάλεια. Ειδικά αν είναι από το βασικό cast σίγουρα υπάρχει αναταραχή μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Τα λεφτά είναι λεφτά, θα ήταν ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα reality».