Big Brother 2: Ποιος παίκτης κατέκτησε την τέταρτη θέση στον μεγάλο τελικό;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ποιος παίκτης κατέκτησε την τέταρτη θέση στον μεγάλο τελικό;

Μετά από τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών του Big Brother 2, ήρθε η ώρα που έπρεπε να ανακοινώσουν τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στους διαγωνιζόμενους το ποιος κατάφερε να κερδίσει την τέταρτη θέση στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή που πήρε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε πρώτη από το σπίτι του μεγάλου αδελφού ήταν τελικά η Ανχελίτα. Η ίδια μόλις το άκουσε φίλησε αμέσως τον Παναγιώτη Πέτσα και κατευθύνθηκε στο πλατό για να συναντήσει τους παλιούς της συμπαίκτες.

Η αποχώρηση της Ανχελίτα από το Big Brother 2

Η ηλικία, η καταγωγή και ο έρωτας της τραγουδίστριας που αναστάτωσε το σπίτι

Η ηλικία και η καταγωγή της Ανχελίτα του Big Brother 2

Με ρίζες από την Κολομβία έχει εμφανιστεί στο Romeo και έχει κυκλοφορήσει το «Karma» που είναι ένα pop track, με R’n’B και ethnic επιρροές, που έγραψαν οι DJ PaCo και Bobito Deejay.

Η τραγουδίστρια που έχει υπογράψει συνεργασία με την Panik Records και μάλιστα ένα κομμάτι της κυκλοφόρησε όσο ακόμα βρισκόταν στο σπίτι.

Η Ανχελίτα είναι 25 χρονών.

Κι όμως δεν την λένε Ανχελίτα - Το πραγματικό της όνομα και γιατί το κρύβει

Η Ανχελίτα έχει δουλέψει σε μερικές πολύ μεγάλες πίστες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα άλλαξε το όνομα της, αφού κανονικά ονομάζεται Αγγελική Πιερρίδη.

Μάλιστα το 2019 τραγουδούσε στο Frangelico στην Παραλιακή και αναστάτωνε τους θαμώνες με τις hot εμφανίσεις της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες μας η Ανχελίνα άλλαξε το όνομά της γιατί δεν ήθελε τώρα, με την είσοδό της στο παιχνίδι να την συνδέσουν στο μυαλό τους ως... λαϊκή τραγουδίστρια.

Με λίγα λόγια το άλλαξε για να γίνει λίγο πιο... πιασάρικο, πιο καλλιτεχνικό!