Βόμβα στον Σασμό: «Είσαι ψεύτρα» - Ο Αστέρης επιτίθεται στην Αργυρώ

O άγριος καβγάς που θα φέρει έναν θάνατο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βόμβα στον Σασμό: «Είσαι ψεύτρα» - Ο Αστέρης επιτίθεται στην Αργυρώ

Στον Σασμός, ο Αστέρης με την Αργυρώ, σε πείσμα όλων, συνεχίζουν να είναι μαζί και να προσπαθούν να επιζήσουν ανάμεσα στην έχθρα, τα ένοχα μυστικά και τον φόβο να μην τους ανακαλύψουν αυτοί που δεν πρέπει. Κι ενώ όπως όλα δείχνουν ο «εχθρός» είναι η βεντέτα, ο πραγματικός όμως εχθρός της σχέσης τους θα αποδειχθεί ο ίδιος τους ο εαυτός και ένα... ψέμα!

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η αστυνομία, όπως ήδη γνωρίζουμε, είναι στα ίχνη του Μαθιού. Οι αστυνομικοί ψάχνουν εξονυχιστικά όλες τις κινήσεις του, μέχρι να βρουν τις αποδείξεις που θέλουν για να τον κατηγορήσουν για τον φόνο του Στεφανή. Στο πλαίσιο της γενικότερης έρευνας, κοιτάζουν τις κινήσεις όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση του φόνου τη συγκεκριμένη μέρα και τις ώρες που φαίνεται να έγινε.

Και ενώ η υπόθεση με τον Πέτρο να είναι ύποπτος είχε κλείσει, ξαφνικά εξετάζεται ξανά από την αστυνομία, καθώς την ημέρα του φόνου του Στεφανή, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο Πέτρος δεν έχει άλλοθι.

Να σημειωθεί κάπου εδώ, πως έχουμε όλες τις εξελίξεις της νέας εβδομάδας, πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Για αυτό στον Σασμό ο Αστέρης επιτίθεται στην Αργυρώ

Η Αργυρώ που του είχε δώσει άλλοθι βρίσκεται κι αυτή εκτεθειμένη, αφού η αστυνομία ανακαλύπτει από τις ηλεκτρονικές αγορές της ότι τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα ήταν αλλού. Καταλαβαίνουν πως δεν γίνεται να ήταν μαζί με τον Πέτρο στα κτήματα και παράλληλα να ψώνιζε και αρχίζουν να το ψάχνουν περισσότερο: «Βρε, λες να έκαμε το φονικό ο Βρουλάκης και τζάμπα τρέχουμε για τον Μαθιό; Και που τα έχει με τη χήρα τι δείχνει; Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος», λέει ο Αντώνης και επικεντρώνεται στα νέα στοιχεία για τον Πέτρο.

Σασμός χωρίζουν Αστέρης Αργυρώ

Ωστόσο, τα νέα δεν αργούν να φτάσουν στους Σταματάκηδες. Εξάλλου η Καλλιόπη έχει ζητήσει από τον ανιψιό της που υπηρετεί στην αστυνομία να την ενημερώνει για τις έρευνες για τον φόνο του Στεφανή, δήθεν από ενδιαφέρον για τον ανιψιό της που χάθηκε, ενώ στην ουσία για να μαθαίνει αν η αστυνομία είναι κοντά στη σύλληψη του γιου της. Ετσι λοιπόν ο ανιψιός της την ενημερώνει: «Το άλλοθι του Πέτρου Βρουλάκη ήταν ψεύτικο. Η αδελφή του τον κάλυψε και τώρα το ανακαλύψαμε τυχαία», της λέει.

Μοιραία αυτό το μαθαίνει και ο Αστέρης και σαν τρελός πάει και βρίσκει την Αργυρώ: «Ολα μπορώ να τα ανεχτώ, εκτός από το ψέμα», της λέει αγριεμένος. «Τι λες; Τι έπαθες ξαφνικά;», τον ρωτάει φοβισμένη η Αργυρώ και ο Αστέρης έξαλλος της εξηγεί τι έμαθε: «Ποτέ δεν ήσουν με τον Πέτρο στο βουνό. Ακόμα και σε μένα είπες ψέματα. Γιατί Αργυρώ; Τι ήθελες να κρύψεις; Ειλικρινά δεν σε αναγνωρίζω», την κατηγορεί και δεν διστάζει να τα τινάξει όλα στον αέρα: «Χωρίζουμε. Τέλος, αυτό ήταν» της λέει και φεύγει ένα ράκος, ενώ λίγο αργότερα θα πάει να ζητήσει τον λόγο από τον Πέτρο… και έτσι γίνεται το κακό - δείτε πως θα τον σκοτώσει.

Ο Μανόλης… χωρίζει Νικηφόρο & Τζένη!

Τα σύννεφα που έχουν μαζευτεί στη σχέση του Νικηφόρου και της Τζένης, όλο και πυκνώνουν, μέχρι που ξεσπάει κρίση, η οποία μοιάζει αξεπέραστη. Το ζευγάρι χωρίζει και ο Νικηφόρος προσπαθώντας να διαχειριστεί τον χωρισμό του, ζητάει τη βοήθεια του Μανόλη. Η κίνησή του αυτή, ωστόσο, θα οδηγήσει τα πράγματα σε μια τροπή που κανένας δεν περιμένει και θα σκιάσει τη φιλία των δύο αγοριών ακόμη περισσότερο…

Μάλιστα, η Τζένη θα μάθει ότι τα μηνύματα που έπαιρνε δήθεν από τον Νικηφόρο, στην πραγματικότητα του τα έγραφε ο Μανόλης. Αυτό είναι και η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, αφού η Τζένη θα θεωρήσει ότι ο Νικηφόρος την κορόιδευε, ενώ παράλληλα θ’ αρχίσει να βλέπει τον Μανόλη διαφορετικά.