Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στην Αρκαδία - Μην χάσετε το δεύτερο μέρος

Μέσα από την συχνότητα του OPEN!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στην Αρκαδία - Μην χάσετε το δεύτερο μέρος

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο OPEN! Η αρχή έγινε με την κοντινή Ρώμη, συνεχίστηκε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα…επέστρεψε στην Ευρώπη και τώρα ταξιδεύει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην όμορφη Αρκαδία.

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια, αυτή τη φορά μας ταξιδεύουν στην Ελλάδα! Μετά το επεισόδιο με το πρώτο μέρος του ταξιδιού στην υπέροχη Αρκαδία, δείτε το δεύτερο μέρος σήμερα, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 20.00, στο OPEN.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν να μας χαρίζουν μαγευτικές εικόνες αμόλυντης ομορφιάς από την Αρκαδία!

Μας ξεναγούν στα υπέροχα γραφικά χωριά Λαγκάδια, Λιμποβίσι, Χρυσοβίτσι και Λεβίδι. Θαυμάζουν τα πανέμορφα τοπία στο ελατοδάσος του Μαινάλου, κάνοντας βόλτα με άλογα μέσα στη φύση στην Ελάτη .

Επίσης, επισκέπτονται την Αγία Φωτεινή, τον πιο παράξενο ναό του κόσμου!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ μας παρουσιάζουν και την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την Τρίπολη, όπου έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν φέτα και να δοκιμάζουν κρασιά μέχρι τελικής πτώσης!

Το trailer των ΕΙΚΟΝΩΝ με τον Τάσο Δούση

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!