Φάρμα 2: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός του σπιτιού

Τον όρισε η Κρίστυ μετά την αποχώρησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός του σπιτιού

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εμφανίστηκε στο αποψινό (20/12) επεισόδιο της Φάρμας και ανακοίνωσε μεταξύ άλλων στους παίκτες πως σαν βετεράνος και πρώην παίκτης του παιχνιδιού, θα είναι αυτός που θα ανακοινώνει το όνομα του νέου Αρχηγού κάθε εβδομάδα.

Ο ίδιος λοιπόν έφερε στους παίκτες το γράμμα που άφησε η Κρίστυ Λυκοπούλου κατά την αποχώρησή της από το ριάλιτι περιπέτειας, μέσα στο οποίο συμπεριλαμβανόταν μέσα σε όλα και το όνομα του νέου αρχηγού.

Η Κρίστυ λοιπόν ήθελε όπως είπε να φέρει για ακόμη μια φορά την ανατροπή και έτσι όρισε ως νέο αρχηγό αυτής της εβδομάδας στην Φάρμα τον Παναγιώτη Ψωμιάδη!

Ο νέος αρχηγός στην Φάρμα 2

Η Αναστασία ζήτησε να αποχωρήσει - Τι συνέβη

Κανονικό χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες στην Φάρμα η Αναστασία, ειδικότερα μετά τον έντονο τσακωμό της με την Σάσα Μπάστα.

«Αν με ξαναπροσβάλεις και μου κάνεις επίθεση θα δεις έναν άλλον άνθρωπο. Αυτό θα το δει ο άντρας μου, η κόρη μου και η οικογένεια μου, δεν θα με προσβάλεις εσύ εμένα, δεύτερη φορά. Την επόμενη φορά που θα μου μιλήσεις εσύ, εμένα έτσι θα δεις έναν άλλον άνθρωπο, αυτό που άκουσες», είχε πει χαρακτηριστικά η Σάσα στο προηγούμενο επεισόδιο του ριάλιτι περιπέτειας.

Μετά το εν λόγω περιστατικό, το σπίτι κατευθείαν στράφηκε εναντίον της Αναστασίας, με την ίδια να δηλώνει στο αποψινό (20/12) επεισόδιο πώς θέλει να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι και πως δεν αντέχει να κάτσει ούτε μια μέρα παραπάνω. Ωστόσο, πριν προχωρήσει σε αυτήν την ανακοίνωση, η Αναστασία αποφάσισε να κάνει μπάνιο στο σπίτι του αρχηγού, κάτι που προκάλεσε για ακόμη μια φορά αρκετές αντιδράσεις.