Η τελευταία ώρα 21/12: Με ποιον θα έρθει σε σύγκρουση η Ζωή;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τελευταία ώρα 21/12: Με ποιον θα έρθει σε σύγκρουση η Ζωή;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (21/12) της σειράς Η τελευταία ώρα, που δεν σημειώνει και τόσο ικανοποιητικά νούμερα, καθώς η Ζωή έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα του Παύλου.

Οι σημερινές 21/12 εξελίξεις της Τελευταίας ώρας

Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος να τον κρατήσει κοντά της είναι μέσω της Κάτιας και αποφασίζει να πάει σε μια κλινική για να κάνει κρυφά τεστ DNA.

Η Ζωή έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα του Παύλου και αποφασίζει να πάει στην αστυνομία να τον καταγγείλει πράγμα που βρίσκει αντίθετο τον Μάρκο. Ο Ανδρέας τελειώνει οριστικά τη σχέση του με τη Μαρίνα, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι η Κάτια έχει ακούει όλη τη συζήτηση.

Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος να τον κρατήσει κοντά της είναι μέσω της Κάτιας και αποφασίζει να πάει σε μια κλινική για να κάνει κρυφά τεστ DNA. Η Σίλια μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Ζωής και τοποθετεί μικρόφωνα ψείρες, ενώ την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα επικοινωνεί με τον Μάρκο προκειμένου να του δώσει τα στοιχεία που άφησε η Κατερίνα.

Ο Πέτρος, θυμωμένος μετά την επίθεση από τους μπράβους, επικοινωνεί με την Έλλη και της ζητάει 150.000 ευρώ για να μην δώσει τα ονόματά τους στην αστυνομία. Τέλος ο Κωνσταντίνος ζητάει από την Κάτια να βρεθούνε, αλλά η συνάντησή τους έχει απρόσμενη εξέλιξη.

Τι θα δούμε αύριο στη σειρά η Τελευταία ώρα 22/12

Ο Μάρκος συναντάει τη Σίλια πιστεύοντας πως είναι η Αλεξάνδρα, όσο η πραγματική παραμένει αιχμάλωτη, αλλά αντί για απαντήσεις, γεμίζει με ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

Ταυτόχρονα, η Κάτια αφήνεται στο πάθoς της με τον Κωνσταντίνο ενώ ο Αλέξης απεγνωσμένος από την απειλή του Πατινιώτη στρέφεται στο τελευταίο του καταφύγιο. Αντίστοιχα ο Ανδρέας οδηγείται σε μια ριψοκίνδυνη κίνηση, που αποτρέπεται από τη Λουκία, μέχρι που εμφανίζεται ένας ακόμη εχθρός.

Τέλος, η Ζωή ανακαλύπτει τυχαία κάτι που κλονίζει την εμπιστοσύνη της στον Μάρκο και η Κάτια έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της νύχτας της με τον Κωνσταντίνο...