Σασμός: Στενεύει ο κλοιός για τον Μαθιό - Στα χνάρια του ο Φραγκιαδάκης

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (23/12)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Στενεύει ο κλοιός για τον Μαθιό - Στα χνάρια του ο Φραγκιαδάκης

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (23/12) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, μιας και η αστυνομία θα συνεχίσει να κάνει έρευνες για τον Μαθιό, κάτι που θα ενοχλήσει ιδιαίτερα την οικογένειά του.

Σύντομα βέβαια θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις και στη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη (δείτε εδώ το "καυτό" αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Τι θα δούμε σήμερα στον Σασμό (23/12) - Επεισόδιο 65

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης έρχεται στο φως. Και ενώ τα φαντάσματα του παρελθόντος κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια, στο χωριό έχει αρχίσει να συζητιέται ο πραγματικός λόγος που διαλύθηκε ο αρραβώνας του Πέτρου με τη Σεμίνα. Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος, όταν το μάθει;

Η Στέλλα υποκύπτει στην επιμονή του Άγγελου και όλα δείχνουν ότι η σχέση τους θα προχωρήσει αφήνοντας το παρελθόν πίσω. Για πόσο όμως; Οι έρευνες της αστυνομίας για τον Μαθιό συνεχίζονται φέρνοντας τον Αστέρη στα όρια του. Παράλληλα, σύννεφα μαζεύονται στη σχέση του Νικηφόρου και της Τζένης. Μια μίνι απόδραση του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε μία μεγάλη αποκάλυψη. Ήρθε η ώρα να καταλάβει η Αργυρώ τη συνωμοσία του Διονύση και του Άγη εναντίον της;

Σασμός εξελίξεις εβδομάδας 20-23/12

Πάρθηκε η απόφαση του ALPHA για τη συνέχεια της σειράς

Τα δυνατά χαρτιά του σχεδιάζει να αξιοποιήσει με ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα ο ALPHA. Ο Σασμός που σημειώνει υψηλά ποσοστά σταθερά θα αποτελέσει τον "πολιορκητικό κριό" για το κανάλι που προσπαθεί να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό.

Όλα δείχνουν πως ήδη έχει αποφασιστεί να συνεχιστεί η σειρά και δεύτερη σεζόν, κάτι βέβαια που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο σενάριο (δείτε εδώ πώς θα λειτουργήσει).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, στον ALPHA, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο από τον Ιανουάριο ο Σασμός να γίνει καθημερινός. Αυτό σημαίνει ότι στις τωρινές μέρες μετάδοσης (Δευτέρα - Πέμπτη) θα προστεθεί και πέμπτο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν αυτό θα προστεθεί την Παρασκευή, όπου θα βρει απέναντί του το επεισόδιο αποχώρησης της Φάρμας και το MasterChef ή την Κυριακή για να «χτυπήσει» το Survivor 5.

Σασμός μέρες προβολής