Φάρμα 2 Highlights (24/12): Τα κλάματα της Τσουμελέκα, το φλερτ της Ηλιάδη και η αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2 Highlights (24/12): Τα κλάματα της Τσουμελέκα, το φλερτ της Ηλιάδη και η αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/12) και εμείς όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τα δάκρυα της Αθανασίας Τσουμελέκα, στο φλερτ της Ηλιάδη με τον Γρηγόρη και στον παίκτη που αποχώρησε.

Όλα όσα είδαμε χθες (24/12) στη Φάρμα

«Θα έβγαινα ξεκάθαρα ραντεβού με την Αγγελική Ηλιάδη»

Εδώ και μέρες έχει γίνει ξεκάθαρα πως υπάρχει ένα πολύ έντονο φλερτ μεταξύ της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη στην Φάρμα, με την δεύτερη να "λιώνει" για πάρτη του και τον πρώτο να παραδέχεται πως θα ήθελε να βγει μαζί της.

Χθες, η συζήτηση για το μεταξύ τους φλερτ πέρασε και στον αχυρώνα, όπου η Σάσα Μπάστα "ψάρεψε" τον Γρηγόρη για το αν θέλει να βγει με την Αγγελική Ηλιάδη, με εκείνον να απαντά: «Νομίζω θα έβγαινα ξεκάθαρα με την Αγγελική Ηλιάδη».

Με το που έδωσε την απάντησή του όλοι ζητωκραύγασαν, ενώ στη συνέχεια και η Αγγελική Ηλιάδη παραδέχθηκε πως θα ήθελε να βγει ραντεβού με τον Γρηγόρη.

Ξέσπασε σε κλάματα η Αθανασία Τσουμελέκα

Ένα κύμα εντάσεων που προκλήθηκε στο σπίτι με πρωταγωνίστρια τη Σάσα Μπάστα, έκαναν την Αθανασία Τσουμελέκα να ξεσπάσει σε κλάματα στον αχυρώνα, και να ζητήσει από τους συμπαίκτες της να επικρατήσει ένα πιο ήρεμο κλίμα.

«Θέλω να είμαστε αγαπημένοι. Σαν άνθρωπος δεν το αντέχω. Ο καθένας έχει μια διαφορετική καρδιά και δεν μπορώ να τους βλέπω να τσακώνονται μεταξύ τους. Δεν το αντέχω εγώ προσωπικά, ίσως επειδή έχω περάσει διάφορα και δε θέλω να νιώθω εντάσεις» είπε η Αθανασία Τσουμελέκα.

Αμέσως μετά το ξέσπασμά της αυτό, η Σάσα Μπάστα της ζήτησε συγγνώμη και οι δυο τους έδωσαν μία ζεστή αγκαλιά.

Ο παίκτης που αποχώρησε από τη Φάρμα

Οι δυο μονομάχοι ήταν η Νίκη με τη Μαίρη Μηλιαρέση. Η πρώτη επιλέχθηκε από τον αρχηγό ενώ η δεύτερη ψηφίστηκε από την υπόλοιπη ομάδα.

Τελικά αυτή που δεν κατάφερε να προχωρήσει και να νικήσει τα αγωνίσματα ήταν η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία αποχώρησε από τη Φάρμα.