Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Φάρμα 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Σάσα Μπάστα - «Ξέρω ότι κανείς δεν το περίμενε αυτό»

Την επέλεξε η Τσουμελέκα ως μονομάχο και η αντίδραση της δεν ήταν καθόλου καλή...

Φάρμα 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Σάσα Μπάστα - «Ξέρω ότι κανείς δεν το περίμενε αυτό»
TV 28.12.2021 21:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την μαύρη πέτρα σε κάποιον συμπαίκτη της έπρεπε να δώσει στο αποψινό (28/12) επεισόδιο της Φάρμας η Αθανασία Τσουμελέκα, ως αρχηγός αυτής της εβδομάδας.

Η ίδια λοιπόν έκανε κάτι που δεν περίμενε κανείς, καθώς μετά από έναν συγκινητικό και απρόβλεπτο πρόλογο, σηκώθηκε και έδωσε την πέτρα στην Σάσα Μπάστα, παρόλο που είναι πολύ καλές φίλες.

«Ξέρω ότι κανείς δεν το περίμενε αυτό. Είπα ότι δεν θα ψηφίσω αυτή τη φορά με βάση ποιον έχω κοντά μου. Πρέπει να ψηφίσω ως αρχηγός για να μπει στο παιχνίδι στη ροή της Φάρμας. Συγνώμη έτσι το αισθάνθηκα. Είχα 3 άτομα στο μυαλό μου αλλά ήταν το πιο δίκαιο για εμένα», είπε μεταξύ άλλων η αρχηγός και λίγο αργότερα η Σάσα Μπάστα ξέσπασε σε κλάματα.

Τα κλάματα της Μπάστα στην Φάρμα με την Τσουμελέκα

Πλάνταξε στο κλάμα και αποχώρησε οικειοθελώς - «Το έκρυψα και ζητώ συγγνώμη»

Λίγο μετά την ανάδειξη του νέου αρχηγού αυτής της εβδομάδας στην Φάρμα, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε όλους τους παίκτες στον αχυρώνα. Τότε, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του: «Το έκρυψα από τα παιδιά και ζητώ συγγνώμη. Όλα στην ζωή έχουν μια αρχή κι ένα τέλος, για εμένα σε λίγες ώρες θα είναι η ώρα του αποχαιρετισμού. Απλά έμεινα για να παρακολουθήσω το αγώνισμα ασυλίας. Θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά και δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο αλλά για να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να δοκιμάσω τις αντοχές μου.

To 2021 ήταν πολύ δύσκολος χρόνος… Ζητώ συγγνώμη αν δεν βοήθησα, όσο έπρεπε.. Η ζωή δεν τελειώνει στα 60, 70 και 80. Όσο ζεις, μαθαίνεις. Δώστε μου την ευκαιρία να φύγω, δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω και πόσα χρόνια ακόμα. Να προσέχετε», με την ομάδα να τον χειροκροτά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άσχημες εξελίξεις με την Φάρμα - Παίκτρια μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Φάρμα 2 - spoiler: Μια γυναίκα και ένας άνδρας! Οι δυο νέοι παίκτες που εισβάλλουν

Share