DWTS: Γενέθλια για τον Έντουαρντ Στεργίου - Η έκπληξη που δέχτηκε στον αέρα του σόου

Συγκινημένο το μοντέλο με την αγάπη τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS: Γενέθλια για τον Έντουαρντ Στεργίου - Η έκπληξη που δέχτηκε στον αέρα του σόου

Πολλές εκπλήξεις κρύβει ο αποψινός (23/1) τελικός του DWTS, με τα ζευγάρι να δίνουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους, για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Κατά την διάρκεια μάλιστα της βραδιάς, η Βίκυ Καγιά που ήταν άκρως εντυπωσιακή με το κόκκινο φόρεμα της επεφύλασσε μια όμορφη ήκπληξη στον Έντουαρντ, αφού είχε τα γενέθλιά του.

Συγκεκριμένα, μετά την εμφάνισή του με την παρτενέρ του, Ελισάβετ, που κατάφεραν να συγκινήσουν τους κριτές, η παρουσιάστρια μαζί με τους τέσσερις κριτές και όλο το πλατό ευχήθηκαν στο μοντέλο, με τον ίδιο φυσικά να συγκινείται και να εκφράζει την χαρά του που βρίσκεται εκεί.

Η έκπληξη του DWTS στον Έντουαρντ για τα γενέθλιά του

Το μέλλον του DWTS

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που αφορούν στο τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά καθώς και στη συνέχεια του DWTS. Το χορευτικό show ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

H παραγωγή έχει αποφασίσει να κάνει ορισμένες αλλαγές προκειμένου να προσεγγίσει μεγαλύτερο μέρος του κοινού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, το Star έχει ενεργή συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «Dancing with the stars» διάρκειας δύο ετών, δηλαδή και για την επόμενη σεζόν. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα επιλέξει να το επαναφέρει. Πρώτα θα πρέπει να εκτιμηθεί τι πήγε στραβά και οδήγησε το χορευτικό σόου σε μονοψήφιες επιδόσεις και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν μπορεί να «σωθεί».

Κάποιοι στο Star θεωρούν ότι, με πιο αναγνωρίσιμους διαγωνιζόμενους, το «Dancing with the stars» μπορεί να δοκιμαστεί εκ νέου την προσεχή σεζόν ώστε να γίνει απόσβεση του πανάκριβου σκηνικού. Το ρίσκο στην περίπτωση αυτή θεωρείται μεγάλο. Για τον λόγο αυτόν, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές το Star εξετάζει και το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει φέτος οριστικά το «Dancing with the stars» και είτε να συνεχίσει να πληρώνει τα δικαιώματα χωρίς να βγάλει το σόου στον αέρα, είτε να ζητήσει αποδέσμευση από τη συμφωνία από την εταιρεία διανομής του.