"Έσκασε" ανακοίνωση για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου

Η καλεσμένη της Πέμπτης 27/1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης 26/1 με νέο καλεσμένο στο πλατό. Πρόκειται για ηθοποιό που μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίας Τζομπανάκη, θα σχολιαστεί πολύ. Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συζητήσει μαζί της για όλα και θα παρακολουθήσουμε μια απολαυστική συνέντευξη.

Η ανακοίνωση για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η σπουδαία κωμικός μιλά για την περιπετειώδη διαδρομή της και για τους ρόλους που την καθιέρωσαν.

Ποιες δουλειές έκανε και πότε ανακάλυψε, τελικά, την υποκριτική.

Ο άγνωστος γάμος της, όταν ήταν 20 ετών, και η σχέση της με την κόρης της, η οποία είναι επίσης ηθοποιός.

Λίγα λόγια για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Έχει εμφανιστεί σε πολλές θεατρικές παραστάσεις από νεαρή ηλικία. Το 2005 έλαβε μέρος στη θεατρική παράσταση "Μύγα Τσε Τσε". Το 2006 συμμετείχε στην θεατρική παράσταση TRANSIT σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη. Το 2009, πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Τρομεροί γονείς" με την Χριστίνα Αλεξανιάν και άλλους ηθοποιούς.

Το 2005 εμφανίστηκε σε τέσσερις τηλεοπτικές σειρές του Mega: "Επτά Θανάσιμες Πεθερές", "Safe Sex TV Stories", "Οι μάγισσες της Σμύρνης", και στη σειρά "Βέτα Queen" του Alpha. Παράλληλα τις σεζόν 2005 - 2007 έπαιξε στη σειρά Στο Παρά πέντε όπου είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και συγκεκριμένα αυτόν της Ζουμπουλίας Αμπατζίδου.

Ένας ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή,την καθιέρωσε και αγαπήθηκε από το κοινό. Έπαιξε επίσης στις σειρές "Το κλειδί" και "Αριστοτέλης ο Άριστος", στην οποία υποδύθηκε τη μητέρα του Γιάννη Μπέζου. Το Φεβρουάριο του 2010 εμφανίστηκε στη σειρά του ΑΝΤ1,"Ο Πόλεμος των Άστρων". Στην τηλεοπτική σεζόν 2010-2011 πρωταγωνίστησε στην κυπριακή σειρά "Αλλού ξημερωμένοι" (2010 - 2011) του Sigma TV. Στην σεζόν 2011-2012 πρωταγωνίστησε στην Κυπριακή σειρά "Άσπρα μπαλόνια" του Sigma.

Το 2012 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 "Το Αμάρτημα της Μητρός Μου". Βασικο ρόλο είχε και στην ελληνοκυπριακή σειρά του Alpha "Παραμύθι Αλλιώς". Επίσης είχε κάνει και guest εμφάνιση στην σειρά του AΝΤ1 "Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια" και στη σειρά ''Μην αρχίζεις την μουρμούρα'' του τηλεοπτικού καναλιού Alpha, ως μητέρα του Μπάμπη, είχε κάνει πολλές guest εμφανίσεις. Τη σεζόν 2019-2020 έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά "Κρατάς μυστικό;" του Alpha. Τη σεζόν 2021-2022 συμμετέχει με πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική τηλεοπτική σειρά του Mega "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα" ως την Πένυ Νταλαούρα.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 συγκέντρωσε αρνητική κριτική και σωρεία αντιδράσεων καθώς εκφράστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη (Υποθέσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων στην Ελλάδα 2021) αναφέροντας πως Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες, πάντα ήταν έτσι. [… ] Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας; Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα;. Πληθώρα συναδέλφων και πολιτών καταδίκασε τις δηλώσεις της.