DWTS: Συγκινήθηκε η Τζώρτζια Γεωργίου - Έβαλε τα κλάματα μετά το τέλος της χορογραφίας

Αποθεώθηκε από τους κριτές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS: Συγκινήθηκε η Τζώρτζια Γεωργίου - Έβαλε τα κλάματα μετά το τέλος της χορογραφίας

Στο αποψινό Live του Dancing with the stars 28/01 τα συναισθήματα για τους διαγωνιζόμενους είναι ανάμεικτα καθώς είναι ο μεγάλος τελικός με αποτέλεσμα όλοι τους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το πολυπόθητο κύπελο.

Ένα από τα ζευγάρια του μεγάλου τελικού είναι και η Τζώρτζια Γεωργίου μαζί με τον Αλέξανδρο. Ο πρώτος χορός τους ήταν ένα παθιασμένο Αργεντίνικο τάνγκο, το οποίο και πραγματικά απογείωσαν. Μάλιστα, μετά το τέλος της χορογραφίας, η Τζώρτζια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της.

Τα δάκρυα της Τζώρτια στο DWTS

"Με εκθέτεις" - "Κόκκαλο" η Τζώρτζια Γεωργίου με το σχόλιο του Jason Roditis

Στη σκηνή του DWTS ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής (14/11) η Τζώρτζια Γεωργίου μαζί με τον παρτενέρ της, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Η Κύπρια δημοσιογράφος έδωσε τον καλύτερο της εαυτό όμως δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει αρκετά την κριτική επιτροπή. Ο Jason Roditis, δε, την άφησε κόκκαλο με το σχόλιό του.

Το σχόλιο του Jason Roditis στην Γεωργίου στο DWTS

«Μόνο που με κοιτάς σε βλέπω να τρέμεις. Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Την πρώτη βδομάδα είπα ότι μπορούμε να δούμε το ζευγάρι που θα κερδίσει το παιχνίδι και τώρα με εκθέτεις! Επιμένω όμως, έχεις τόσες δυνατότητες. Δεν θέλω να με βλέπεις με φόβο. Από την αρχή βλέπω κάθε βδομάδα μια σκάλα που κατεβαίνει στην ψυχολογία» είπε χαρακτηριστικά ο κριτής, βαθμολογώντας το ζευγάρι με μόλις 5 βαθμούς. Εντωμεταξύ, εδώ και μερικές μέρες, έχει αποκαλυφθεί και το ζευγάρι που βρίσκεται στο μουσικό σόου!