Φάρμα 2: Τραυματίστηκε ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης - «Υπάρχει ένας πόνος»

Τα πρώτα του λόγια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Τραυματίστηκε ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης - «Υπάρχει ένας πόνος»

Στο αποψινό επεισόδιο 28/01 της Φάρμας 2 ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης ο οποίος, είχε ένα σοβαρό ατύχημα καθώς χτύπησε το μάτι του. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης εμφανίστηκε με καλυμμένο το αριστερό του μάτι στον αχυρώνα και ανησύχησε τους τηλεθεατές.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Εντάξει, σήμερα δεν είμαστε και για πολλές κουβέντες. Υπάρχει ένας πόνος λίγο τώρα. Δεν βλέπω πολύ καλά. Μόνος μου το έκανα. Εκεί που έκοβα τα κλαδιά στα ξύλα, πετάχτηκε μάλλον ένα ξυλάκι που μπήκε μες στο μάτι μου και μου έκανε πληγή».

Οι δηλώσεις του Κουτσαβάκη στην Φάρμα 2

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Εμφανίστηκαν πρώην παίκτριες της Φάρμας - Πέρασαν με golden buzzer

Από την Φάρμα στην σκηνή του Ελλάδα έχεις ταλέντο βρέθηκαν δύο πρώην παίκτρις. Ο λόγος για τις αδερφές Τσικιτίκου, την Φένια και την Έλενα (διαβάστε εδώ την συνέντευξη τους στο περιοδικό YOU).

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα τις αναγνώρισε αμέσως με το που εμφανίστηκαν στην σκηνή του τάλεντ σόου: «Αν δεν κάνω λάθος σας έχω ξαναδεί στην τηλεόραση, στην Φάρμα! Σωστά; Σας αρέσει η τηλεόραση», είπε χαρατηριστικά ο κριτής.

«Είπαμε να περάσουμε λίγο και από την αγροτιά. Μας αρέσει η πρόκληση και να ρισκάρουμε. Πριν από χρόνια συμμετείχαμε στο So you think you can dance, το 2008 παρακαλώ» είπαν οι δίδυμες και αμέσως μετά υποδέχτηκαν την ομάδα τους παρουσιάζοντας το χορευτικό τους σόου.

Μάλιστα, αποθεώθηκαν από την κριτική επιτροπή και κυρίως από τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος πάτησε το δεύτερο Golden Buzzer για φέτος, δίνοντας τους το εισιτήριο για τον Ημιτελικό.

Η εμφάνιση των αδερφών Τσικιτίκου στο Ελλάδα έχεις ταλέντο