Γη της Ελιάς: Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Γιώργης

Σοκαριστικό spoiler

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Γιώργης

Σοκαριστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και ο Γιώργης πρόκειται να δώσει πραγματική μάχη για τη ζωή του μετά από δολοφονική επίθεση που δέχεται.

Την ώρα που η Ιουλία χάνει οριστικά τον Στάθη, ο Κουράκος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη θα βρεθεί ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Τι θα συμβεί με τον Γιώργη στη Γη της Ελιάς

«Δεν ξέρουμε αν θα ζήσει. Μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο Κουράκος. Όμως, ο Γιώργης θα έχει επιπλοκή στο πρώτο χειρουργείο και η ζωή του θα κρέμεται από μία κλωστή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 138

Ο αστυνόμος Κουράκος μετά τον καβγά στο καφενείο του Πότη, κλείνει τον Αποστόλη και τον Ανέστη στο κρατητήριο και τους κρατά εκεί όλη τη νύχτα. Στο μεταξύ, ο Ιάκωβος και η Αθηνά περνούν όμορφες, χαλαρές στιγμές στο Σούνιο. Ο Ιάκωβος συνειδητοποιεί πλέον πως η έλξη που νιώθει για την Αθηνά, είναι κάτι που δεν μπορεί να σταματήσει.

Η Μαρία, η οποία έχει αντιληφθεί όσα συμβαίνουν, προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη νιώθει ενοχές και να παραδοθεί στα συναισθήματά της. Η Μαργαρίτα είναι σοκαρισμένη από το άδοξο τέλος που είχε ο άστεγος που βρισκόταν υπό την προστασία της και δίνει κατάθεση στον αστυνόμο, με την ελπίδα να συλληφθεί ο ένοχος.

Πάντα δίπλα της, βρίσκεται ο Θεοδόσης και την παρηγορεί. Η σχέση Στέφανου και Μυρτάλης δοκιμάζεται σκληρά. Η Μυρτάλη αντιδρά έντονα για τις συνεχείς επισκέψεις του Στέφανου στη μητέρα του και το ζευγάρι καβγαδίζει γι’ ακόμα μία φορά.

Η Βασιλική εξακολουθεί να είναι πολύ λυπημένη που οι γονείς της τής έκλεισαν την πόρτα και, όσο περνούν οι μέρες, βρίσκει τη στοργή που της λείπει στη Χάιδω. Σε μια βόλτα που κάνουν ο Φίλιππος και η Βασιλική συναντούν απρόσμενα την Αρετή.