Ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου - Τι συνέβη;

Για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου - Τι συνέβη;

Τη Βίκυ Σταυροπούλου πρόκειται να υποδεχθεί απόψε το βράδυ (3/2) στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» ο Νίκος Χατζηνικολάου. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της και τη διαδρομή της. Επίσης μιλά για την απρόσμενη εγκυμοσύνη, τον ξαφνικό γάμο και το διαζύγιο.

Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Μαρίας Τζομπανάκη στην εκπομπή, η Βίκυ Σταυροπούλου περιγράφει στον Νίκο Χατζηνικολάου όλα όσα έγιναν στις σπουδές της, στο θέατρο και στη σχέση της με την κόρη της Δανάη Μπάρκα

Απόψε στις 23:45, η Βίκυ Σταυροπούλου μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Το trailer του Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου με την Βίκυ Σταυροπούλου

Ποιος είναι ο μπαμπάς της Δανάης Μπάρκα και πρώην σύζυγος της Βίκυς Σταυροπούλου, Νώντας

Όλοι γνωρίζουν πως η μητέρα της Δανάης Μπάρκα είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που ξέρουν τον πατέρα της! Στην περασμένη γιορτή του Πατέρα την Κυριακή 21 Ιουνίου γέμισε τα feed σε όλα τα social media που παρακολουθούμε με εικόνες πατεράδων και παιδιών.

Ασπρόμαυρες, έγχρωμες, από το τώρα ή από το παρελθόν, οι φωτογραφίες με τους μπαμπάδες μας είχαν την τιμητική τους. Οι διάσημοι αυτής της χώρας φυσικά δεν ξέφυγαν από τον κανόνα. Ανάμεσά τους η Δανάη Μπάρκα που μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον πατέρα της, Νώντα.

Όσο κι αν η Δανάη Μπάρκα σου μοιάζει με τη Βίκυ Σταυροπούλου, έχουν ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπό τους εντελώς διαφορετικό. Η Δανάη Μπάρκα έχει καταπράσινα μάτια. Κι αν δεις τη φωτογραφία με τον δικό της Νώντα, θα καταλάβεις ότι το γονίδιο του πράσινου ματιού ήρθε κατευθείαν από το δικό του DNA.

Δείτε εδώ φωτογραφίες του.