«Θύελλα» αντιδράσεων στο εξωτερικό με το «The Bachelor» - Τι συνέβη με τον εργένη που επέλεξαν

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θύελλα» αντιδράσεων στο εξωτερικό με το «The Bachelor» - Τι συνέβη με τον εργένη που επέλεξαν

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκληθεί για το «The Bachelor» στο εξωτερικό, καθώς ο... νέος εργένης, που επιλέχθηκε για το μακροχρόνιο ριάλιτι, τις προκάλεσε, μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν για την πολύ μεγάλη περιουσία του.

Συγκεκριμένα, το «The Bachelor» βρίσκεται στην 26η σεζόν του στο κανάλι ABC των ΗΠΑ και εκλεκτής για το ρόλο γίνεται ο Κλέιτον Έτσαρντ, ένας άνθρωπος που έχει γίνει ξανά γνωστός από συμμετοχή του σε ριάλιτι, ενώ έχει αγωνιστεί και ως παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Ο νέος εργένης ετοιμάζεται για την επόμενη εμπειρία στα σχεδόν 29 του χρόνια. Άρχισε την πορεία του, παίζοντας ποδόσφαιρο σε κολλεγιακό επίπεδο και για μερικούς μόνο μήνες αγωνίστηκε και στο NFL με τους Σιατλ Σίχοκς, μην καταφέρνοντας να μπει στο τελικό ρόστερ, μετά την περίοδο της προετοιμασίας, όπου έγιναν και τα ανάλογα «κοψίματα».

Μετά τη μικρή αυτή περιπέτεια, ο Έτσαρντ δούλεψε ως πωλητής για εταιρεία που ειδικεύεται σε ιατρικές συμβουλές. Ούτε και αυτή η καριέρα θα κρατούσε για πολύ, αφού αποφάσισε να διαγωνιστεί στη σεζόν «νούμερο 18» στο «The Bachelorette», δηλαδή το αντίστοιχο «The Bachelor» με επίκεντρο μια γυναίκα, καταλήγοντας στην όγδοη θέση.

Αυτή, όμως, ήταν μονάχα η αρχή, καθώς τον Νοέμβριο του 2021 ανακοινώθηκε ως νέος Bachelor, με το σόου να ξεκινά στις 3 Ιανουαρίου. Πολύς κόσμος, όμως, απορεί για το ποια είναι η περιουσία του.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία, που προκύπτουν, η περιουσία του κυμαίνεται μεταξύ ενός και δύο εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή πάνω από... διαβάστε περισσότερα εδώ.