Η τελευταία ώρα: Η κόντρα του Ανδρέα και της Λουκίας δεν έχει τέλος

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 7/02

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τελευταία ώρα: Η κόντρα του Ανδρέα και της Λουκίας δεν έχει τέλος

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει να μην είναι ικανοποιητικά, ωστόσο οι εξελίξεις στο σημερινό (7/02) επεισόδιο της σειρά του OPEN, «Η Τελευταία Ώρα» είναι άκρως καταιγιστικές.

Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά «Η Τελευταία Ώρα»

Ο Νικόλας εκβιάζει τον τελευταίο προκειμένου να τον βοηθήσει στον αγώνα για τη δημαρχία.H Λουκία ξεκαθαρίζει στον Ανδρέα ότι θα διοικήσει την εταιρεία, ενώ όταν βρίσκεται με τον Νικόλα προχωράει σε μία ακόμη δυναμική κίνηση, που τον ξαφνιάζει. Όσο περνάει ο καιρός, η κόντρα του Ανδρέα και της Λουκίας κορυφώνεται.

Παράλληλα, ο Νικόλας εκβιάζει τον τελευταίο προκειμένου να τον βοηθήσει στον αγώνα για τη δημαρχία. Συνάμα, ο Ανδρέας ζητάει από την Έλλη να ηρεμήσει τη Λουκία, ενώ εκείνη κάνει μία δελεαστική πρόταση στον Δαμιανό. Πράγματι, ο άντρας δέχεται και λίγο μετά δείχνει στη Λουκία αποδείξεις για τις παράνομες δραστηριότητες της εταιρείας.

Η υπόθεση της σειράς

«Η Τελευταία Ώρα» είναι η νέα καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και έκανε πρεμιέρα στις 22/11 στις 17:50 με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Καθηλωτική, συγκινητική και γεμάτη ανατροπές η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται καθημερινά στο OPEN. Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως.

Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί.