Spoiler - «Σεισμός» για τον Σασμό: Τι θα δούμε στη δεύτερη σεζόν της σειράς

Οι αποκαλύψεις του Σπύρου Πετρουλάκη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Spoiler - «Σεισμός» για τον Σασμό: Τι θα δούμε στη δεύτερη σεζόν της σειράς

Ο Σπύρος Πετρουλάκης μίλησε, το πρωί της Τρίτης 8/2, στο «Happy Day» για τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς του Alpha, «Σασμός», ενώ, μάλιστα, αποκάλυψε ποιοι νέοι ηθοποιοί θα κάνουν είσοδο στη σειρά. Στην εκπομπή μίλησε και ο σκηνοθέτης της σειράς για τα σκηνοθετικά λάθη που έχουν γίνει και έχουν παρατηρήσει οι τηλεθεατές.

Οι αποκαλύψεις του Σπύρου Πετρουλάκη για τον δεύτερο κύκλο του Σασμού

«Μπαίνει ένας σπουδαίος ηθοποιός, ο Αργύρης Πανταζάρας. Έχουμε περισσότερους νέους ηθοποιός που θα πάρουν βασικούς ρόλους», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πετρουλάκης και πρόσθεσε:

«Θα δούμε τη Μαρίνα και την Αργυρώ στην Ήπειρο και εκεί θα μπουν κι άλλοι ηθοποιοί».

Για τη δεύτερη σεζόν, ο συγγραφέας δήλωσε: «Έχει γίνει συζήτηση, δεν έχουν πέσει υπογραφές. Όλοι το θέλουν και είμαστε σε καλό δρόμο». Παράλληλα ο Σπύρος Πετρουλάκης είπε πως άνετα θα μπορούσε να «γεννηθεί» ένας έρωτας στα παρασκήνια αφού είναι έντονες οι καταστάσεις που βιώνουν οι ήρωες.

Οι δηλώσεις του συγγραφέα του Σασμού

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Δευτέρας (4/10) ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», ο οποίος εξήγησε τι συμβαίνει με τα spoilers που κυκλοφορούν για τη σειρά, ενώ αποκάλυψε και τι θα συμβεί στη συνέχεια.

«Είχαμε βεντέτα στην οικογένεια μου, εξ ου κι έγραψα τον Σασμό. Είναι σα να έγραφα όλη μου τη ζωή αυτό το βιβλίο. Στην οικογένειά μου είχαμε, παλιά, μία βεντέτα η οποία με την πάροδο των χρόνων έσβησε. Έτσι ασχολήθηκα με αυτό που ήθελε η ψυχή μου. Με το καλό.

Υπάρχουν αλήθειες στα spoiler αλλά και πολλές υπερβολές που μας κάνουν να γελάμε, αφού γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην ιστορία…. Όλα τα σημαντικά γεγονότα του βιβλίου θα τα δουν οι τηλεθεατές. Αλλά στο βιβλίο δεν είχα γράψει για έναν ισχυρό έρωτα, όπως υπάρχει στη σειρά.

Θα υπάρξουν δολοφονίες, έρωτες, έρωτες που χαλάνε, θα υπάρξει φυγή… Θα γίνουν πολλά στην εξέλιξη της ιστορίας του Σασμού», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πετρουλάκης.