Μπαίνει στον Σασμό και την ερωτεύεται ο Μανόλης - Το όμορφο τυφλό κορίτσι που κλέβει την καρδιά του

Νέα πρόσωπα στην σειρά του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπαίνει στον Σασμό και την ερωτεύεται ο Μανόλης - Το όμορφο τυφλό κορίτσι που κλέβει την καρδιά του

Μια νέα ηθοποιός πρόκειται να εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμό, την οποία μάλιστα πρόκειται να ερωτευτεί ο Μανόλης.

«Στη ζωή του Μανώλη θα βρεθεί ένας άνθρωπος που θα του δείξει αγάπη και ενδιαφέρον και αυτό είναι και το ωραίο γιατί θα δείξουμε μια ποιότητα του έρωτα. Θα είναι μια ιδιαίτερη κοπέλα την οποία θα ενσαρκώσει η Ευθαλία Παπακώστα. Δεν νομίζω ότι έχουμε δει ότι ο Μανώλης έχει αισθήματα για τη Τζένη, υπάρχει μια ένταση, μια περίεργη κατάσταση στην οποία στήριξε τον φίλο του», είχε δηλώσει ο Στρατής Χατζησταματίου πριν μέρες σε μια συνέντευξή του (διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα αποκάλυψε).

Η κοπέλα που θα ερωτευτεί ο Μανόλης στον Σασμό

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα θα υποδυθεί την Κλαίρη Κονταξάκη, μία τυφλή, πανέξυπνη και δυναμική κοπέλα που καταφέρνει και περνάει στο Φυσικό του Ηρακλείου. Μάλιστα, η Κλαίρη θα βοηθήσει τον Μανώλη να ξεκινήσει μια σπουδαία καριέρα στα μαθηματικά.

Μαζί με την Κλαίρη, στο Ηράκλειο θα φτάσει και η εκπαιδεύτριά της, την οποία θα υποδυθεί η Καρολίνα Πελενδρίτου.

Η κοπέλα που θα ερωτευτεί ο Μανόλης στον Σασμό

Δολοφόνος ξανά ο Μαθιός

Χαμός θα επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, καθώς μετά το θάνατο του Πέτρου τα "αίματα έχουν ανάψει" ανάμεσα στις δυο οικογένειες. Ο Μαθιός λοιπόν, θα δούμε να θέλει μα γίνει ξανά δολοφόνος, μετά το περιστατικό που θα έχει στο βουνό με τα ξαδέρφια της Αργυρώς.

Σύμφωνα με τον "Τηλεθεατή", ο Μαθιός θα βάλει μπροστά για να δολοφονήσει τα ξαδέρφια της, μετά την ενέδρα που θα του στήσουν, όμως θα καταφέρει να βγει ζωντανός.

Οι Βρουλάκηδες στήνουν παγίδα θανάτου στον Μαθιό, παραμονεύοντας στο βουνό, αλλά δεν καταφέρνουν να τον σκοτώσουν. Διψασμένος για εκδίκηση, ο Μαθιός ετοιμάζει τη δική του παγίδα για τα ξαδέλφια της Μαρίνας, αλλά η Καλλιόπη, τρέμοντας πως θα χάσει και τον πρωτότοκό της, ζητά τη βοήθεια της Βασιλικής για να τον σταματήσει.

H Αργυρώ απoφασίζει να δει τον Αστέρη στη φυλακή, η Μαρίνα βλέπει τον Άγγελο -το γιο της Ανθούλας Σταματάκη- να παίρνει τη θέση του δικού της γιου, του αδικοχαμένου Πετρή, στην καρδιά της κόρης της και της πεθεράς της, ενώ η Στέλλα ταράζεται από την αποκάλυψη για την εξωσυζυγική σχέση της μητέρας της Σοφίας, την ώρα που ο δεσμός της με τον Άγγελο πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Δολοφόνος ξανά ο Μαθιός στον Σασμός

Η Θοδώρα βασανίζεται από την εγκυμοσύνη της, αν πρέπει να κρατήσει το παιδί του Γιώργη ή όχι, αλλά ο Μανολάκης, ο αδελφός που τόσο περιφρονούσε, θα γίνει ο φύλακας-άγγελός της. Θα παρέμβει αποφασιστικά για να σώσει το ζευγάρι το γάμο του και να κάνουν μια νέα αρχή μαζί με το παιδί τους.

Ο Αστέρης πνίγεται στη φυλακή, καθώς οι ενοχές τον βασανίζουν. Βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία, χωρίς να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτεται μέσα από τις μνήμες και τους εφιάλτες του τι πραγματικά συνέβη μεταξύ εκείνου και του Πέτρου.

Η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή και θα βρει τον πλέον απρόσμενο σύμμαχο σε αυτό το παράτολμο σχέδιο. Η Μαρίνα, απελπισμένη από την κατάσταση της κόρης της, θα πάρει μία απόφαση, που θα αφήσει άφωνο τον Αντώνη.