Η Γη της Ελιάς: Ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα το νέο πρόσωπο της σειράς - Bίντεο

Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια της σειράς

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: Ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα το νέο πρόσωπο της σειράς - Bίντεο

Καταιγιστικές και δίχως τέλος είναι οι εξελίξεις στην "Γη της Ελιάς". Νέο πρόσωπο εισέρχεται στην καθημερινή σειρά του Mega και θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Καπερνάρων γενικότερα και στον Στάθη ειδικότερα. Η Χρύσα Παππά “εισβάλλει” στη σειρά, και θα υποδυθεί την Εύα Δήμα μια μυστηριώδη γυναίκα που θα κάνει “άνω κάτω” με την είσοδό της τη ζωή του Στάθη.

Η Εύα Δήμα θα βρεθεί στη Μάνη, καθώς κληρονομεί μαζί με τον αδελφό της κτήματα από τη Μανιάτισσα γιαγιά τους και έτσι θα αρχίσει να εκτυλίσσεται και η δική της ιστορία στη σειρά. Την ηθοποιό την έχουμε ξαναδεί σε σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, στο "Τατουάζ" πιο συγκεκριμένα, καθώς είναι γνωστό πως είναι καλοί συνεργάτες και διατηρούν άψογες σχέσεις.

Η Χρύσα Παππά λοιπόν βρίσκεται στη Μάνη και έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα μαζί με τον Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος υποδύεται τον Στάθη στη σειρά, και το γεγονός γνωστοποίησαν μέσω των social media με βίντεο στους λογαριασμούς της σειράς.

Η Χρύσα Παππά εισέρχεται στη "Γη της Ελιάς"

Η Χρύσα Παππά στα γυρίσματα της 'Γης της Ελιάς'

Εξελίξεις φωτιά στη "Γη της Ελιάς" - Η Μυρτάλη ζευγάρι με τον ετεροθαλή αδερφό του...

Παρότι ο Στέφανος βασανίζεται με τον χωρισμό του από τη Μυρτάλη στην Γη της Ελιάς, εκείνη δείχνει να έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της. Κυρίως τη δουλειά της αλλά και τον έρωτα με έναν άλλον άντρα που έρχεται να της ταράξει τη ζωή. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Νικήτα, τον ετεροθαλή αδελφό του Αλέξη!

Ο Νικήτας, ο γιος του Θεοδόση, πείθεται τελικά έρχεται στη Μάνη από τη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον Αλέξη και τη Μαργαρίτα. Ο Νικήτας τους εξηγεί πού είναι μπλεγμένος ο Θεοδόσης και γιατί αναγκάστηκε να εξαφανιστεί και τον παρακολουθούν άναυδοι. Οι αλήθειες που ακούνε για εκείνον δεν τους αρέσουν καθόλου: «Το κάθαρμα, έχει καταστρέψει τη ζωή τόσων ανθρώπων», λέει η Μαργαρίτα.

Στο μεταξύ ο Αλέξης είναι πολύ συγκινημένος που επιτέλους γνωρίζει τον αδελφό του: «Δεν ξέρεις πόσο ήθελα να σε δω. Κάθε φορά που μου έκλεινες το τηλέφωνο με πλήγωνες αφάνταστα. Είμαστε αδέλφια, Νικήτα», ψελλίζει σχεδόν δακρυσμένος. Ο Νικήτας ωστόσο φαίνεται πως έχει διαφορετικό χαρακτήρα, δεν είναι τόσο συναισθηματικός και είναι ψυχρός απέναντί του.

Παρ’ όλα αυτά, ο Νικήτας αποφασίζει να μείνει λίγες ημέρες στη Μάνη και να φιλοξενηθεί στο σπίτι του... αδελφού του. Ο Αλέξης εξομολογείται γεγονότα από τη ζωή του στον Νικήτα και τα δύο αδέλφια αρχίζουν σιγά-σιγά να έρχονται κοντά.

Παράλληλα, ο Νικήτας έχει κάποιον άλλο γνωστό και φίλο στη Μάνη, τον Λεωνίδα. Μάλιστα με μεγάλη χαρά τον συναντάει και αρχίζουν να θυμούνται τα παλιά. Σε μια από τις βόλτες που κάνει ο Λεωνίδας με τον Νικήτα συναντούν τη Μυρτάλη. Ο Λεωνίδας της μιλάει και της συστήνει τον φίλο του: «Από εδώ ο Νικήτας, μας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη», της λέει και οι δύο νέοι δείχνουν να χαίρονται γι’ αυτή τη γνωριμία.

Η Μυρτάλη ζευγάρι με τον ετεροθαλή αδερφό του Αλέξη στην Γη της Ελιάς

Λίγο αργότερα ο Νικήτας ξαναβλέπει τη Μυρτάλη και την προσεγγίζει σε φιλικό επίπεδο. Μιλάνε κυρίως για τη ζωή τους, αλλά και για τα επαγγελματικά: «Μυρτάλη, εγώ θα φύγω αύριο. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και θα χαρώ ακόμα πιο πολύ να σε δω στη Θεσσαλονίκη. Οπότε δεν σου λέω αντίο, θα σε περιμένω», της επισημαίνει.

Ωστόσο το δέσιμο του Αλέξη με τον Νικήτα είναι μεγάλο και η επιστροφή τού αδελφού του στη Θεσσαλονίκη τον στενοχωρεί. Τα πράγματα όμως στο μέλλον θα γίνουν πιο σοβαρά, όταν η Μυρτάλη πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη έρθει πιο κοντά με τον Νικήτα. Οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι, κάτι που όταν φτάσει στα αυτιά του Αλέξη, θα πυροδοτήσει τραγικές εξελίξεις.