Κάτι ξαναψήνεται: Βρήκε στο φαγητό κομμάτι ξύλου - Άναυδοι όλοι

«Εγώ αν ήμουν οικοδέσποινα, θα ζητούσα συγγνώμη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάτι ξαναψήνεται: Βρήκε στο φαγητό κομμάτι ξύλου - Άναυδοι όλοι

Ένα απρόοπτο γεγονός σημειώθηκε στο σημερινό 15/2 επεισόδιο του Κάτι Ξαναψήνεται, όπου ήταν αφιερωμένο στην Ελένη, καθώς εκείνη ήταν η παίκτρια που μαγείρευε.

Η ίδια πήγε με χαμόγελο τα πιάτα στους διαγωνιζόμενους και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Κάποια στιγμή ωστόσο η Νικόλ δυσκολεύτηκε σε μια μπουκιά και τελικά την έβγαλε από το στόμα της.

Μαζί με την μπουκιά βγήκε ένα κομματάκι ξύλο με την οικοδέσποινα και την παρουσιάστρια να μένουν άφωνες.

«Το ξυλάκι το βρήκα τρώγοντας γιατί μου κάρφωσε τον ουρανίσκο. Δεν ξέρω από που ήρθε; Έπεσε; Πάντως θα στοιχίσει στη βαθμολογία. Εγώ αν ήμουν οικοδέσποινα, θα ζητούσα συγγνώμη… Μπορεί να μου έφερνε και πρόβλημα στην υγεία μου. Να με τρυπούσε ή να το κατάπινα», είπε η Νικόλ.

Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα, στο επίκεντρο του σχολιασμού βρέθηκε μια ακόμη παίκτρια, λόγω όμως της ενδυμασίας της.

Το απρόοπτο γεγονός στο Κάτι Ξαναψήνεται

Μαρία Δρακοπούλου: Από την Λάμψη στο Κάτι Ξαναψήνεται - Δείτε πως είναι σήμερα η γνωστή ηθοποιός

Στην εκπομπή Κάτι Ξαναψήνεται βρέθηκε να συμμετάσχει το απόγευμα της Πέμπτης 28/1 η Μαρία Δρακοπούλου, η γνωστή ηθοποιός που έχει συμμετάσχει στα σίριαλ «Λάμψη» και «Καλημέρα ζωή» αλλά και σε πλήθος τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων.

Η ίδια λοιπόν άνοιξε το σπίτι της προκειμένου να ετοιμάσει νόστιμα φαγητά τόσο για τους συμπαίκτες της όσο και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είμαι όσο φαίνομαι γιατί… ο καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία! Η σχέση μου με την μαγειρική είναι αναγκαία. Δηλαδή τα άκρως απαραίτητα, γρήγορα και λειτουργικά, ίσα ίσα κάτι να φάμε για να αντέξουμε στο δύσκολο πρόγραμμα της ημέρας. Δεν έχει σημασία πόσο αναγνωρισμένος καλλιτέχνης είσαι, η τέχνη είναι επίπονη και απαιτεί κόπο και κατάθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Δρακοπούλου στο εισαγωγικό της απόσπασμα.