Μόλις Χθες: Η Μαρία διώχνει την Έλενα από το σπίτι της

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (17/2)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Η Μαρία διώχνει την Έλενα από το σπίτι της

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (17/2) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες (δείτε εδώ το μέλλον της), μιας και η Μαρία θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να διώξει από το σπίτι της την Έλενα.

Τι θα δούμε σήμερα (17/2) στο Μόλις Χθες

H Λουίζα βρίσκει την Έλενα με την Κατερίνα στο σπίτι της και γίνεται έξαλλη. Γιατί αυτή η επικίνδυνη γυναίκα είναι μαζί με την κόρη της; Η Μαρία αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα και να διώξει την Έλενα από το σπίτι της. Η τελευταία βρίσκει καταφύγιο στην παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Η Βέρα στο ίδρυμα έχει κατάθλιψη γιατί δεν μπορεί να βοηθήσει τον Στάθη. Ο Σπύρος παίρνει την Κατερίνα από το σπίτι για λίγες μέρες για να μείνει μαζί του στο ξενοδοχείο. Η Κέλλυ είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για τον Στάθη, του οποίου ξεκινάει η δίκη.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Ιάσονας γλιτώνει πάρα τρίχα, χάρη στον Αντώνη. Η Δάφνη, συγκινημένη, του ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Αχιλλέα, βρίσκει τη διεύθυνση του διακινητή που έδωσε στον Σπύρο την ουσία με την οποία νάρκωσε τη Λουίζα. Ο Στάθης τελικά αθωώνεται, η Κέλλυ όμως έχει να αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά τις αμφιβολίες του Χρήστου για το μέλλον της σχέσης τους.

Η Χριστίνα ανακοινώνει στον Θωμά τον θάνατο του πατέρα του, και του δίνει ένα κουτί με τα πράγματά του, το οποίο περιέχει ένα πολύ ξεχωριστό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Τα σκουλαρίκια που χάρισε ο Θωμάς στην Ιωάννα φωτίζουν την κλοπή που έγινε στο σπίτι των Κεχαγιά πριν δέκα χρόνια. Θα συνδέσουν την κλοπή με τον θάνατο του Αλέξανδρου; Ο Μιχάλης ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να πουλάει τη ναρκωτική ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Λουίζας.

Ο Ιάσονας βλέπει τον πατέρα του πρώτη φορά να αγωνιά γι’ αυτόν. Η Δάφνη προσπαθεί να έρθει κοντά ξανά με τον Αντώνη ενώ η Άννα φαντάζει μια καινούρια απειλή για τη σχέση τους. Ο Στέφανος, σε συνεργασία με τον Μιχάλη, φτάνουν στα ίχνη του Νικήτα. Θα τον φέρουν πίσω; Εκείνος θα τολμήσει να ομολογήσει ότι συνεργάστηκε με τον Σπύρο;