MasterChef 6: "Άναψαν" τα αίματα πριν καλά καλά ξεκινήσουν - «Τι φάτσα είναι αυτή;»

Βγήκαν τα μαχαίρια στο πλατό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6:

Ο ανταγωνισμός είναι φανερός στο αποψινό επεισόδιο 17/02 του MasterChef 6 καθώς οι δυο αρχηγοί Γρηγόρης Γιαννόπουλος και Φανή Ζιώγα έχουν βγάλει για τα καλά τα μαχαίρια τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης φαίνεται πως επέλεξε ως αρχηγό της Μπλε ομάδας όχι για μαγειρικούς λόγους αλλά επειδή δεν του έκατσε καλά στο μάτι. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά την αντιπάθειά του: «Τα παιδιά ξέρουν ότι δεν δίνω σημασία, είμαι πιο ελεύθερος. Εκείνη τη στιγμή, με κοίταξε κι είπα αυτήν.

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν τη θεωρώ τίποτα. Η κοπέλα με το καρό πουκάμισο που είδα χθες και την επέλεξα χθες για αρχηγό, είναι σαν αυτούς που βλέπεις στο φανάρι. Κάθεστε δίπλα δίπλα και λες τι φάτσα είναι αυτή; Γιατί με κοιτάει;»

Οι "αιχμηρές" δηλώσεις του Γρηγόρη στο MasterChef 6

Masterchef 6: Το Twitter αποφάσισε - Αυτός είναι ο πιο αντιπαθητικός παίκτης

Οι auditions του έκτου κύκλου του MasterChef ολοκληρώθηκαν και σε λίγο καιρό θα μάθουμε τον επόμενο καλύτερο Έλληνα σεφ. Μπορεί να μην έχουμε ακόμα το φαβορί, ωστόσο το twitter βρήκε από τώρα τον πιο αντιπαθητικό διαγωνιζόμενο για φέτος, ενώ στο αποψινό 15/2 επεισόδιο σημειώθηκε και η πρώτη αποχώρηση.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ταϊρίδη, τον οποίο οι χρήστες του Twitter παρομοίασαν με τον Γκρου από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος».

Ο Δημήτρης είναι από μικρό παιδί μέσα στις κουζίνες και θέλει μέσω του διαγωνισμού να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ο κοσμογυρισμένος πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ψαροταβέρνας, υποστηρίζει πως γνωρίζει τα πάντα για όλα τα θαλασσινά εδέσματα και όχι μόνο. Δηλώνει ανταγωνιστικός και παράλληλα συνεργάσιμος. Μπαίνει με μικρό καλάθι στον διαγωνισμό αλλά δεν φοβάται να κριθεί, έχοντας εμπιστοσύνη στις μαγειρικές του γνώσεις.