MasterChef 6: «Θα έπρεπε να μαλώνουν για το ποιος θα με πάρει» - Οι σπόντες της Βασιλικής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Θα έπρεπε να μαλώνουν για το ποιος θα με πάρει» - Οι σπόντες της Βασιλικής

Η Βασιλική ήταν μια από τις παίκτριες του φετινού MasterChef 6 όπου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από πολύ νωρίς καθώς πέρασε απευθείας στο σπίτι μιας και πήρε το golden pin του Σωτήρη Κοντιζά. Ωστόσο, στο τεστ δημιουργικότητας δεν άκουσε τις καλύτερες κριτικές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης δεν επέλεξε την ίδια στην ομάδα του με αποτέλεσμα να πάει στης Φανής. Έτσι, λίγο αργότερα και μετά την ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας στην ομαδική δοκιμασία, η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα έπρεπε να μαλώνουν για το ποιος θα με πάρει στην ομάδα του και όχι να με έχουν μπαλάκι».

Οι δηλώσεις της Βασιλικής στο MasterChef 6

Το Twitter αποφάσισε - Αυτός είναι ο πιο αντιπαθητικός παίκτης

Οι auditions του έκτου κύκλου του MasterChef ολοκληρώθηκαν και σε λίγο καιρό θα μάθουμε τον επόμενο καλύτερο Έλληνα σεφ. Μπορεί να μην έχουμε ακόμα το φαβορί, ωστόσο το twitter βρήκε από τώρα τον πιο αντιπαθητικό διαγωνιζόμενο για φέτος, ενώ στο αποψινό 15/2 επεισόδιο σημειώθηκε και η πρώτη αποχώρηση.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ταϊρίδη, τον οποίο οι χρήστες του Twitter παρομοίασαν με τον Γκρου από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος».

Ο Δημήτρης είναι από μικρό παιδί μέσα στις κουζίνες και θέλει μέσω του διαγωνισμού να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ο κοσμογυρισμένος πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ψαροταβέρνας, υποστηρίζει πως γνωρίζει τα πάντα για όλα τα θαλασσινά εδέσματα και όχι μόνο. Δηλώνει ανταγωνιστικός και παράλληλα συνεργάσιμος. Μπαίνει με μικρό καλάθι στον διαγωνισμό αλλά δεν φοβάται να κριθεί, έχοντας εμπιστοσύνη στις μαγειρικές του γνώσεις.

Μερικά πετυχημένα tweets για τον Δημήτρη Ταϊρίδη του Masterchef 6