Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης βρίσκει τον διακινητή που έδωσε στον Σπύρο την ουσία με την οποία νάρκωσε τη Λουίζα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό 18/2 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης βρίσκει τον διακινητή που έδωσε στον Σπύρο την ουσία με την οποία νάρκωσε τη Λουίζα

Στο σημερινό 18/2 επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες, ο Ιάσονας γλιτώνει πάρα τρίχα, χάρη στον Αντώνη. Η Δάφνη, συγκινημένη, του ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι, την ώρα που η Μαρία διώχνει την Έλενα από το σπίτι της.

Οι σημερινές 18/2 εξελίξεις στο Μόλις Χθες

Επεισόδιο 93

Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Αχιλλέα, βρίσκει τη διεύθυνση του διακινητή που έδωσε στον Σπύρο την ουσία με την οποία νάρκωσε τη Λουίζα. Ο Στάθης τελικά αθωώνεται, η Κέλλυ όμως έχει να αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά τις αμφιβολίες του Χρήστου για το μέλλον της σχέσης τους.

Τι θα δούμε στο επόμενο 21/2 επεισόδιο

Επεισόδιο 94

Τα σκουλαρίκια που χάρισε ο Θωμάς στην Ιωάννα φωτίζουν την κλοπή που έγινε στο σπίτι των Κεχαγιά πριν δέκα χρόνια. Θα συνδέσουν την κλοπή με τον θάνατο του Αλέξανδρου; Ο Μιχάλης ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να πουλάει τη ναρκωτική ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Λουίζας.

Ο Ιάσονας βλέπει τον πατέρα του πρώτη φορά να αγωνιά γι’ αυτόν. Η Δάφνη προσπαθεί να έρθει κοντά ξανά με τον Αντώνη ενώ η Άννα φαντάζει μια καινούρια απειλή για τη σχέση τους. Ο Στέφανος, σε συνεργασία με τον Μιχάλη, φτάνουν στα ίχνη του Νικήτα. Θα τον φέρουν πίσω; Εκείνος θα τολμήσει να ομολογήσει ότι συνεργάστηκε με τον Σπύρο;