MasterChef 6: Ξέσπασε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος - «Ούτε ένα ευχαριστώ δεν άκουσα»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ξέσπασε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος - «Ούτε ένα ευχαριστώ δεν άκουσα»

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 ξεκίνησε πριν από λίγο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Όπως είναι λογικό οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος καθώς ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους έχει ανάψει "κόκκινο".

Όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγο, η κόκκινη ομάδα εφόσον έχασε εχθές την ομαδική δοκιμασία έπρεπε να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ωστόσο, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος κατάφερε να βγει για άλλη μια φορά στο προσκήνιο καθώς ξέσπασε φανερά με τους συμπαίκτες του. Τι συνέβη άραγε; Δείτε επίσης εδώ τα highlights από το προηγούμενο επεισόδιο καθώς οι εξελίξεις ήταν άκρως καταιγιστικές.

Το ξέσπασμα του Γρηγόρη στο MasterChef 6

Εξοργισμένοι οι χρήστες στο Twitter με τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο

Μπορεί να είναι ακόμη η αρχή ωστόσο στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 6 βγήκαν για τα καλά τα μαχαίρια στην φόρα. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του Twitter πήραν για άλλη μια φορά θέση προκειμένου να σχολιάσουν τους παίκτες του φετινού ριάλιτι μαγειρικής.

Όπως φαίνεται ο παίκτης ο οποίος φαίνεται να έκανε την πιο αρνητική εντύπωση ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος από την κόκκινη ομάδα καθώς δεν έχει κερδίσει ιδιαίτερα τις εντυπώσεις με την συμπεριφορά του.

Μάλιστα, οι χρήστες είναι εξοργισμένοι με τον τρόπο που εκφράζεται καθώς πριν από λίγο είχε μια μικρή αντιπαράθεση με την Φανή Ζιώγα από την ομάδα των μπλε.

Τα αρνητικά σχόλια στο Twitter για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο