MasterChef 6: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο αποψινό επεισόδιο 18/02 του MasterChef 6 είδαμε πριν από λίγο τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο να είναι εξοργισμένος με την στάση των συμπαικτών στου από την κόκκινη ομάδα καθώς δεν περίμενε πως οι αντίπαλοί τους θα μάθαιναν τόσα πολλά "μυστικά" για εκείνους.

Ωστόσο, οι εξελίξεις δεν έχουν σταματημό καθώς ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ο Βασίλης Βαλέχας και ο Χριστόφορος Κατσιάνας.

Να τονίσουμε πως , ο Νίκος Παπαϊωάννου και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος δεν μπορούν να ψηφιστούν, αφού φορούν τη λευκή ποδιά της ασυλίας.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef 6

Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε ο Στάθης Ταπραντζής - «Αποφάσισα να μη χάσω...»

Ο Στάθης Ταπράντζης που έκανε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση της φετινής σεζόν από το MasterChef 6, βρέθηκε καλεσμένος, μέσω Skype, στην εκπομπή Breakfast@Star, το πρωί της Τετάρτης 16/2 και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να μην συνεχίσει στο παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε, ότι λίγο μετά το τέλος της διαδικασίας αποχώρησης στην οποία βρέθηκαν οι τρεις παίκτες με τα χειρότερα σχόλια - δείτε εδώ ποιος ήταν ο παίκτης που δεν τα κατάφερε -, ο Στάθης, ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι αποχωρεί από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους, χωρίς όμως να εξηγήσει το γιατί.

«Είχα αποφασίσει ότι θα φύγω από το MasterChef, προσπαθούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό γιατί για μένα ήταν πρωτόγνωρο που ήρθε το παιδί μου στον κόσμο και το άφησα. Αυτό δεν μπορούσα να διαχειριστώ μέσα στο μυαλό μου, το πάλευα κάθε μέρα μέσα μου, αλλά έβλεπα ότι δεν μου έβγαινε. Αποφάσισα να μη χάνω το χρόνο μου και να αποχωρήσω τώρα που είναι νωρίς», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Ταπραντζής και πρόσθεσε:

«Το είχα συζητήσει με αρκετά παιδιά. Μου έλεγαν να μη φύγω, αλλά εγώ ήμουν αποφασισμένος, απλώς άκουγα. Ήταν φυσιολογικό γιατί με κάποια παιδιά είχαμε δεθεί. Δεν μπορεί ένα ολόκληρο σπίτι να είναι λυπημένο επειδή ένας παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς».