Μόλις χθες: Ο Ιάσονας τσακώνεται πάλι με τον πατέρα του - Τι συνέβη;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 21/02

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μόλις χθες: Ο Ιάσονας τσακώνεται πάλι με τον πατέρα του - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις στο σημερινό 21/2 επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες, είναι άκρως καταιγιστικές καθώς ο Ορέστης προσεγγίζει τη Βάσια και εκείνη δεν είναι σίγουρη για τον σκοπό του. Ωστόσο, ποιο είναι το μέλλον της σειράς του ΣΚΑΪ;

Οι σημερινές 21/2 εξελίξεις στο Μόλις Χθες

Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Στέφανου, βρίσκει τρόπο να εντοπίσουν τον Νικήτα στην Κούβα. Ο Ιάσονας τσακώνεται πάλι με τον πατέρα του, υπάρχουν πληγές που δεν λένε να κλείσουν.

Ο Ορέστης προσεγγίζει τη Βάσια και εκείνη δεν είναι σίγουρη για τον σκοπό του. Ο Αντώνης λέει στη Μαρία ότι έφυγε από το σπίτι και από τη Δάφνη. Η Χριστίνα λέει στον Μιχάλη ότι δεν πρέπει να χωρίσουν με τη Λουίζα, πρέπει να μείνει δίπλα της και να την βοηθήσει Η Κέλλυ κάνει μια μεγάλη θυσία για τον γιο της.

Τι θα δούμε στο επόμενο 22/2 επεισόδιο

Επεισόδιο 96

Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια της Κατερίνας βγαίνει υπέρ της Λουίζας και όλοι πανηγυρίζουν. Ο Μιχάλης εκπλήσσεται ευχάριστα απ’ το γεγονός ότι η Έλενα έχει φύγει απ’ το νησί, ενώ ο Σπύρος αισθάνεται για μία ακόμη φορά προδομένος.

Ο Άλκης και η Κορίνα, πελαγωμένοι, προσπαθούν να φροντίσουν το μωρό, ενώ η Λήδα παραμένει άφαντη. Ο Ιάσονας επιστρέφει στο σπίτι, έτοιμος για έναν νέο κύκλο συγκρούσεων με τον Αντώνη.

Η Μαρία μαθαίνει για τη σχέση του Αχιλλέα με τη Χριστίνα. Το σχέδιο για τη σύλληψη του Νικήτα στέφεται με επιτυχία. Στο άκουσμα της είδησης, ο Σπύρος αγωνιά για τα όσα μπορεί να αποκαλυφθούν.