MasterChef 6: Αποχώρησε εκτάκτως η Τατιάνα Χαρτάτι από το ριάλιτι μαγειρικής - Τι συνέβη;

Έμειναν όλοι άφωνοι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Αποχώρησε εκτάκτως η Τατιάνα Χαρτάτι από το ριάλιτι μαγειρικής - Τι συνέβη;

Πριν λίγο ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6, ωστόσο οι εξελίξεις ήταν άκρως καταιγιστικές καθώς εκτός ήταν η Τατιάνα Χαρτάτι. Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του STAR βρέθηκε ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Έτσι, η ίδια ανακοίνωσε στους κριτές πως επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς, προκειμένου να γυρίσει πίσω στην οικογένειά της και στην αγκαλιά των παιδιών της. Η απόφασή της αιφνιδίασε τόσο τους κριτές όσο και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους καθώς δεν είναι η πρώτη που αποφάσισε να κάνει αυτή τη κίνηση.

Όσο για την κενή θέση που άφησε πίσω της η Τατιάνα Χαρτάτι, οι κριτές ενημέρωσαν, πως όπως σε κάθε ξαφνική αποχώρηση, έτσι και τώρα, θα επιστρέψει ο τελευταίος κατά σειρά παίκτης που αποχώρησε. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χριστόφορο Κατσιάνα, ο οποίος σύντομα επιστρέφει στο MasterChef.

Το δημόσιο ξέσπασμα του Διονύση Αλέρτα με αφορμή το Masterchef 6

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε πριν μερικές ώρες ο Διονύσης Αλέρτας με αφορμή το MasterChef. Ο γνωστός pastry chef λοιπόν σχολίασε τις δηλώσεις μιας παίκτριας του ριάλιτι μαγειρικής, μέσα από ένα instastory που έκανε ο ίδιος.

«Είδα λίγο MasterChef και έπεσα πάνω στην κοπελιά που έλεγε ότι ”εγώ πάντως θα παράβλεπα τις εντολές του αρχηγού, εξάλλου στις κουζίνες το κάνουμε αυτό εμείς οι βοηθοί και οι μαθητές, όταν κρίνουμε ότι κάτι είναι λάθος και εμείς τρώμε το αγγούρι, εμείς είμαστε που σώζουμε τον chef όταν αυτός πάει και παίρνει τα μπράβο στα τραπέζια”. Το αγγούρι δεν είναι στην κουζίνα ή στο εργαστήριο (υπάρχουν άπειρα πιο δύσκολα επαγγέλματα).

Το αγγούρι είναι όταν χτυπάει το τηλέφωνο σου με παράπονα από πελάτη γιατί ο βοηθός πήρε λάθος πρωτοβουλία και το μεγαλύτερο αγγούρι είναι στα τιμολόγια που δεν γράφει το όνομα του βοηθού ή του μαθητή αλλά πρέπει να τα πληρώσει ο ιδιοκτήτης/ chef που εκεί είναι και οι λάθος πρωτοβουλίες των παραπάνω», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Το ξέσπασμα του Διονύση Αλέρτα με αφορμή το MasterChef