MasterChef 6: Ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

Το πιάτο του ήταν το πιο αδύναμο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

Μετά από την ξαφνική αποχώρηση της Τατιάνας στο αποψινό 22/2 επεισόδιο του MasterChef 6, οι παίκτες οι οποίοι είχαν τα πιο αδύναμα πιάτα από το τέστ δημιουργικότητας και έπρεπε να διαγωνιστούν στο τεστ της αντιγραφής ήταν ο Στέφανος, ο Γιώργος και η Αναστασία.

Το πιάτο το οποίο έπρεπε να αντιγράψουν ήταν ένα πιάτο που περιλάμβανε κοτόπουλο, λευκά σπαράγγια και ταραμά, ωστόσο ενώ όπως είπαν οι κριτές ήταν ένα όχι και τόσο απαιτητικό πιάτο, οι επίδοξοι σεφ δυσκολεύτηκαν αρκετά. Και τα τρία πιάτα είχαν αστοχίες, με τους κριτές να απογοητεύονται αρκετά αρχικά, όμως αυτό που ήταν το χειρότερο και από τα τρία ήταν αυτό του Στέφανου.

Ο παίκτης έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του που τον περίμεναν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Στέφανος Σαμάνης είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το MasterChef 6

Το ταλέντο που αποφάσισε να μοιραστεί ο Σωτήρης Κοντιζάς

Μετά την απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση της Τατιάνας Χαρτάτι από το αποψινό 22/2 επεισόδιο του MasterChef 6, το ριάλιτι μαγειρικής έπρεπε να συνεχιστεί κανονικά με την δοκιμασία αποχώρησης. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος έχει πολλά κρυμμένα ταλέντα, αποφάσισε να παρουσιάσει ένα από αυτά κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Πιο συγκεκριμένα και πριν πάρουν θέση οι τρεις κριτές για να αποφασίσουν το πιο αδύναμο πιάτο που δεν τα κατάφερε και δεν θα συνεχίσει μέσα στο παιχνίδι, ο αγαπημένος κριτής αποφάσισε να τραγουδήσει.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση άρχισε να τραγουδάει το τραγούδι «Θέλω να αφεθώ» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, με αρκετά...μελωδική φωνή. Τότε ο Πάνος Ιωαννίδης θέλησε να τον πειράξει λέγοντας: «Μουσικό διάλειμμα;».