MasterChef 6: Βούρκωσαν οι διαγωνιζόμενοι με την αναπάντεχη κίνηση της Φανής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Βούρκωσαν οι διαγωνιζόμενοι με την αναπάντεχη κίνηση της Φανής

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 6 η μπλε ομάδα βρίσκεται στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας μετά από την ήττα στην τελευταία ομαδική δοκιμασία. Αυτοί που βγήκαν στον τάκο ωστόσο με συνοπτικές διαδικασίες ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο Βάσιλης Μπόλλος και ο Γιάννος Σδούγκας.

Οι δηλώσεις της Φανής στο MasterChef 6

Έτσι, λίγο αργότερα η Φανή Ζιώγα κατέβηκε από τον εξώστη και αποφάσισε να κάνει χρήση της κάρτας και να σώσει τον Βάσιλη Μπόλλο. Η ίδια μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι πάρα πολύ που κερδίσαμε και ζητώ συγνώμη από την κόκκινη ομάδα που δεν είχα την ψυχολογία να προσφέρω πόντο.

Παιδιά, συγνώμη που λέω ότι χαίρομαι που κερδίσαμε αλλά εμένα ο στόχος μου είναι αυτός. Και πιο κοντά θα φτάσω με το να κερδίζω όπου κι αν βρίσκομαι.

Αν λοιπόν μου στερήσει, Βασίλη, το ότι σου δίνω την κάρτα τον στόχο μου, τουλάχιστον θα το κάνει αλλά εγώ θα έχω κρατήσει την ταυτότητα μου και την αξιοπρέπεια μου ακέραια».

Η πραγματική ηλικία, η αγάπη με την μαγειρική και οι ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις

Το φετινό μαγειρικό ριάλιτι του Star έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι παίκτες οι οποίοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τόσο τους κριτές του MasterChef 6 όσο και τους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, η Φανή Ζιώγα βρίσκεται ανάμεσά τους καθώς με το ιδιαίτερο ταλέντο της στην μαγειρική έχει βάλει στόχο να φτάσει αρκετά ψηλά προκειμένου να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο.

Ωστόσο, ποιες είναι η σπουδές της και η πραγματική της ηλικία; Η Φανή Ζιώγα είναι 22 ετών και έχει καταγωγή από την Βέροια. Η ίδια έχει τελειώσει σχολή μαγειρικής ενώ έχει σπουδάσει επίσης Οινολογία και Αμπελουργία.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δούλευε σε ένα ιταλικό εστιατόριο στη Γλυφάδα ενώ κάτι που δεν γνώριζε κανείς είναι το γεγονός πως έχει συμμετάσχει σε ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις.

Αυτή είναι η Φανή Ζιώγα από το MasterChef 6