Έσκασε πριν λίγο spoiler για τη Γη της Ελιάς - Η Μαρίνα κάνει φόνο

Όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έσκασε πριν λίγο spoiler για τη Γη της Ελιάς - Η Μαρίνα κάνει φόνο

Καταιγιστικές εξελίξεις φαίνεται πως περιμένουν τους αγαπημένους μας ήρωες, στη Γη της Ελιάς, στα επόμενα επεισόδια. Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Τρίτης 1/3 στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και η παρουσιάστρια είχε μείνει άφωνη.

Τα επεισόδια της καθημερινής σειράς, κρατάνε σε αγωνία τους τηλεθεατές για ακόμη μία εβδομάδα, και όλοι αναμένουμε για το τι θα δούμε στη συνέχεια.

Το spoiler στον αέρα του Πάμε Δανάη για τη Γη της Ελιάς

Η Μαρίνα απέτρεψε τον βιασμό της Ευτυχίας και ο Ανέστης την έβαλε στο μάτι, και θα την στοχοποιήσει όταν μάθει ότι η Μαρίνα μίλησε στην Ελένη για το ποιος πραγματικά είναι.

Με χρήματα που θα του δώσει ο Μάνος -χωρίς να γνωρίζει τι τα θέλει- ο Ανέστης θα βάλει πληρωμένους κακοποιούς να βιάσουν τη Μαρίνα. Εκείνη θα γλιτώσει αφού θα αρπάξει το όπλο ενός από τους βιαστές της και θα σκοτώσει τον έναν.

Η κοπέλα από θύμα θα βρεθεί κατηγορούμενη για φόνο και θα μπει στη φυλακή. Όλη η Μάνη είναι με το μέρος της. Η Αθηνά ταράζεται γιατί της ξυπνούν μνήμες…Ο Μάνος θα τρέξει στο πλευρό της ενώ ο Ανέστης θα έχει το θράσος να ομολογήσει τα πάντα στον Δημήτρη που θα αντιδράσει πολύ άσχημα!

Χωρισμός "βόμβα" στην Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 156

Η Άννα και ο Λεωνίδας ανακοινώνουν στον Μάνο πως σκοπεύουν να παραιτηθούν από τη δουλειά ώστε να προχωρήσουν με τα σχέδιά τους για το θερμοκήπιο που μόλις αγόρασαν. Ο Αποστόλης μάταια προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη.

Την ίδια ώρα, η Ευτυχία απαιτεί από τον Αποστόλη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και, όταν εκείνος αρνείται προφασιζόμενος την αποκατάσταση της Άννας, εκείνη αποφασίζει να χωρίσουν. Ο Μάνος πλησιάζει σιγά-σιγά την Αντιγόνη, γεγονός που χαροποιεί τον Ισίδωρο. Η Μαρίνα ενημερώνει την Ελένη για την επίθεση του Ανέστη στην Ευτυχία κι εκείνη τον διαγράφει οριστικά από τη ζωή της. Ο Ανέστης, έξαλλος με τη Μαρίνα, αποφασίζει να την εκδικηθεί…

Εν τω μεταξύ, ο Κουράκος, με τη βοήθεια της Ιουλίας, συνεχίζει να ερευνά ποιος κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό του. Η Άννα και ο Λεωνίδας ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη και συναντούν τον Νικήτα και τη Μυρτάλη. Ο Νικήτας δεν μπορεί να κρύψει το ενδιαφέρον του για τη Μυρτάλη και σύντομα οι δύο τους θα έρθουν πολύ κοντά.