Η γη της ελιάς: Η Μαρίνα θα αποκαλύψει στην Βασιλική το ένοχο μυστικό του...

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 3/3

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς: Η Μαρίνα θα αποκαλύψει στην Βασιλική το ένοχο μυστικό του...

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό 3/3 επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς η Αρετή πιάνει την Ελένη και την προτρέπει να τα ξαναβρεί με τον Στέφανο. Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη έγινε γνωστό ότι θα γίνει ένα φονικό στη σειρά που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω...

Τι θα δούμε στο σημερινό 2/3 επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς

H Αρετή πιάνει την Ελένη και την προτρέπει να τα ξαναβρεί με τον Στέφανο. Η μητέρα του Δημήτρη κατηγορεί την Αθηνά ότι έχει κρυφή σχέση με τον γιο της και την πιέζει να μάθει γιατί τον παρουσίασε ως παιδί της σε όλη τη Μάνη…

Η Μαρίνα αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι ο Στάθης πήγε στην ταβέρνα με μια γυναίκα. Ο Αλέξης έχει ένα παρανοϊκό ξέσπασμα και η Μαργαρίτα ανησυχεί για την ψυχική του υγεία.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αλέξη και να βγάλει από το μυαλό του τις έμμονες ιδέες που έχει για τη Μυρτάλη. Όλα όμως δείχνουν ότι η ψυχική του διαταραχή τον έχει οδηγήσει σε έναν δρόμο χωρίς γυρισμό. Ο Στάθης, μετά από προσπάθεια της Βασιλικής να έρθουν κοντά, τη συναντά.

Τα συναισθήματά τους είναι έντονα και, έπειτα από πολύ κόπο, καταφέρνουν να βρουν κάποια κοινά σημεία στα δύσκολα ζητήματα που τους χωρίζουν. Ωστόσο, η Βασιλική εξακολουθεί να παραμένει εκτός της οικογένειάς της. Τη θλίψη της μετριάζει ο ερχομός του μωρού της στο σπίτι.

Η Αθηνά, τρομοκρατημένη, περιμένει να ξεσπάσει το σκάνδαλο για τη σχέση της με τον Δημήτρη και τώρα μόνο ο Ιάκωβος μπορεί να τη βοηθήσει. Στη Θεσσαλονίκη, ένας νέος έρωτας ξεκινά ανάμεσα στη Μυρτάλη, η οποία είναι συγκρατημένη, και τον Νικήτα, που δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του.