Γη της Ελιάς - σούπερ αποκλειστικό: Ο Αλέξης δολοφονεί τον...

Του γυρίζει το μάτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς - σούπερ αποκλειστικό: Ο Αλέξης δολοφονεί τον...

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί την Παρασκευή 4/3 το νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά η Γη της Ελιάς! Μετά το αποψινό 3/3 επεισόδιο θα υπάρξει μεγάλη αναταραχή!

H Mυρτάλη είναι ενθουσιασμένη με τη νέα της σχέση, η οποία όμως δεν θ’ αργήσει να γίνει γνωστή στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, τον Αλέξη.

Ο Αλέξης θεωρεί ότι ο αδελφός του τον πρόδωσε και σε συνδυασμό με την προτροπή της Μυρτάλης που οραματίζεται συνεχώς, τον βγάζει από τη μέση...

Η Μυρτάλη δείχνει να περνάει καλά με τον Νικήτα και αποφασίζει να τον γνωρίσει στους δικούς της ανθρώπους. Ωστόσο η Ιουλία πέφτει από τα σύννεφα όταν της συστήνει τον Νικήτα ως τον καινούριο της «φίλο», γιατί δεν μπορεί να πιστέψει πως ξεπέρασε τόσο εύκολα τον Στέφανο. Λίγο αργότερα η Μυρτάλη με τον Νικήτα πηγαίνουν στο σπίτι του Ιάκωβου για φαγητό, ο οποίος τους υποδέχεται ιδιαίτερα ζεστά. Στο μεταξύ η Μαργαρίτα πιάνει τον Νικήτα και του λέει τα πάντα για τον Αλέξη: «Ο γιος μου έχει πολλά προβλήματα.

Από την Μαρία Μεταξιτηνού

Εχει νοσηλευτεί και παίρνει ειδική αγωγή. Θέλω να έχεις τον νου σου. Νικήτα μου, πρόσεξε σε παρακαλώ να τον έχεις από κοντά», του επισημαίνει. Την επόμενη μέρα ωστόσο ο Αλέξης βλέπει από μακριά τον Νικήτα με μια κοπέλα, τους κοιτάζει επίμονα, η κοπέλα κάτι του θυμίζει, όμως δεν είναι βέβαιος ότι πρόκειται για τη Μυρτάλη. Φυσικά τα οράματα συνεχίζονται με τη Μυρτάλη να μπαίνει μέσα στο μυαλό του και τον κατευθύνει, ενώ η ψυχική του κατάσταση όλο και επιβαρύνεται.

Την ίδια στιγμή η Μαργαρίτα προσπαθεί να μπει στο σπίτι του Αλέξη και διαπιστώνει ότι ο γιος της έχει αλλάξει κλειδαριά. Οταν τον βλέπει, έξαλλη, του ζητάει τον λόγο: «Δεν μου λες, γιατί άλλαξες κλειδαριά; Αλέξη πρόσεξε, δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά που κάνεις. Να ξέρεις ότι θα σε έχω από κοντά κι αν συμβεί το παραμικρό θα έχεις να κάνεις μαζί μου», του λέει και ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει ανάμεσά τους. Μετά από αυτή τη σκηνή ο Αλέξης, για να ρίξει στάχτη στα μάτια της μητέρας τους, της δίνει τα νέα κλειδιά του σπιτιού του κι απολογείται για την πρόσφατη συμπεριφορά του:

«Συγγνώμη, έχουν γίνει τόσα πολλά αυτόν τον καιρό και με έχουν επηρεάσει. Απλά ήθελα λίγο την ησυχία μου, τίποτα παραπάνω», της εξηγεί. Ωστόσο η κατάστασή του όσο πάει και χειροτερεύει, μέχρι τη στιγμή που μαθαίνει τη σχέση της Μυρτάλης με τον αδελφό του και γίνεται η μεγάλη έκρηξη μέσα του. Θεωρεί τον Νικήτα προδότη, ότι ήρθε για να του αρπάξει τη μεγάλη του αγάπη. Οτι αυτός ήταν η σκοπός του και αισθάνεται ακόμα πιο πληγωμένος γιατί ο άνθρωπος που του έκανε κακό είναι ο ίδιος του ο αδελφός. Ετσι τον πιάνει μια ακόμα μεγάλη κρίση, όπου «βλέπει» και πάλι τη Μυρτάλη να του λέει:

«Τι περιμένεις; Δεν βλέπεις ότι σε κορόιδεψε; Δεν θέλεις να είμαστε μαζί; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Να τον βγάλεις από τη μέση και να είμαστε πάλι μαζί. Μόνο εσύ κι εγώ». Ο Αλέξης τρελαίνεται και όπως ακριβώς έκανε με τη Μάρθα, σκοτώνει τον ίδιο του τον αδελφό. Οι τύψεις και οι ενοχές όμως δεν θα τον αφήσουν όπως στην περίπτωση της Μάρθας να συνεχίσει τη ζωή του... Τα χειρότερα έρχονται γι’ αυτόν!