Άγιος Παΐσιος - σούπερ αποκλειστικό: Δέος! Το πρώτο θαύμα

Προσεύχεται πριν καν μιλήσει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγιος Παΐσιος - σούπερ αποκλειστικό: Δέος! Το πρώτο θαύμα

Μη χάσετε στο νέο τεύχος του TiviSirial που κυκλοφορεί τις συνταρακτικές εξελίξεις για τη νέα σειρά του Mega, Άγιος Παΐσιος που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό όπως αποδεικνύουν και τα νούμερα τηλεθέασης! Η οικογένεια Εζνεπίδη εγκαθίσταται στην Κόνιτσα και κάνει μια νέα αρχή, με τους κατοίκους της περιοχής να τη βοηθά με αγάπη.

Μετά από πολλές περιπλανήσεις και δυσκολίες, η οικογένεια του Πρόδρομου Εζνεπίδη φτάνει στην Κόνιτσα της Ηπείρου. Εκεί, βρίσκουν ανθρώπους που τους υποδέχονται με αγάπη και τους βοηθούν στο νέο ξεκίνημα της ζωής τους.

Ο μικρός Αρσένιος ψελλίζει τις πρώτες προσευχές του...

...και μεγαλώνει σε ένα πνευματικό περιβάλλον. Με τον θάνατό της η γιαγιά ΧατζηΧριστίνα αφήνει μια πλούσια πνευματική κληρονομιά στα παιδιά και τα εγγόνια της. Ταυτόχρονα, ένα καινούριο μέλος προστίθεται στην οικογένεια. Η γέννηση της Χριστίνας οδηγεί ξανά τον Ραφαήλ στη στέγη, για να μην ακούει τη μάνα Ευλογία που γεννά και τη μικρή Αμαλία να μαθαίνει για το μυστήριο της ζωής και του θανάτου. Ο Αρσένιος μεγαλώνει και συναντά ως παιδί προσφύγων τις πρώτες δυσκολίες με τους συνομήλικούς του.

Καθήλωσε με την ερμηνεία της η Σμαράγδα Σμυρναίου - Η αποθέωση της στο Twitter

Το βράδυ της Πέμπτης 3 Μαρτίου οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το τέταρτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο ξεκίνησε με μια πολύ δυνατή σκηνή.

Η Χατζηχριστίνα βρέθηκε στον τάφο του Γέροντα Αρσενίου, και ο μονόλογος της καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν, όπως και σε κάθε επεισόδιο εξάλλου κάποιος ήρωα, την ηθοποιό Σμαράγδα Σμυρναίου, που ενσαρκώνει την Χατζηχριστίνα, για την ερμηνεία της στη συγκεκριμένη σκηνή.