Σκοτεινή Θάλασσα: Ο Γεράσιμος κατηγορεί τη Σμαρώ για τις συνεχιζόμενες διαρροές από το αστυνομικό τμήμα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 7/3

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σκοτεινή Θάλασσα: Ο Γεράσιμος κατηγορεί τη Σμαρώ για τις συνεχιζόμενες διαρροές από το αστυνομικό τμήμα

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (7/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Σκοτεινή Θάλασσα (δείτε εδώ την τηλεθέαση έχει κάνει, μιας και οι ενοχές και οι εφιάλτες του Χρήστου, οι κατηγορίες κατά της Σμαρώς και μια μεγάλη έκρηξη φέρνουν τα πάνω κάτω.

Τι θα δούμε σήμερα (7/3) στη Σκοτεινή Θάλασσα - «Βαθιά όνειρα, ψηλοί στόχοι»

Ο Γεράσιμος κατηγορεί τη Σμαρώ για τις συνεχιζόμενες διαρροές από το αστυνομικό τμήμα. Η Σμαρώ θεωρεί ότι υπεύθυνος είναι ο Πέτρος, που την εκδικείται για τον χωρισμό τους, και τσακώνεται μαζί του.

Με τον Χρήστο προσπαθούν να κάνουν έρωτα, αλλά ο Χρήστος δεν μπορεί καθώς σκέφτεται την Άννα. Παράλληλα, ο ξάδερφος του Σάκη, ο Λεωνίδας, ζητά από τον Ζήση να «κατασκοπεύσει» τον Σάκη. Τέλος, η Αιμιλία διοργανώνει την κεντρική προεκλογική της εκδήλωση, αλλά ένα απρόβλεπτο γεγονός ανατρέπει τα σχέδιά της.

Τι θα δούμε στο αυριανό 8/3 επεισόδιο - «Λυκαυγές/Λυκόφως»

Ο Χρήστος βλέπει επανειλημμένα στο όνειρό του ότι πνίγει την Άννα στην θάλασσα. Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για καταπιεσμένη μνήμη και πείθεται ότι αυτός είναι ο δολοφόνος. Η Σμαρώ προσπαθεί να στριμώξει τη δημοσιογράφο Τάνια για το θέμα των διαρροών, αλλά μπερδεύει τα πράγματα ακόμα περισσότερο.

Ο Γεράσιμος τη θέτει σε διαθεσιμότητα μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Η Ξένια, αναστατωμένη λόγω της έκρηξης στις αποθήκες, ζητά τη βοήθεια του Θεμιστοκλή αλλά και την εσπευσμένη επιστροφή του Ηρακλή στην εταιρεία. Τέλος, ο Σάκης, στον απόηχο της αναστάτωσης που προκάλεσε η έκρηξη, παίρνει μια παράτολμη απόφαση.